2777
2789
عنوان

اکسیژن بچه اگه کم بمونه خطریه

214 بازدید | 26 پست

رو ۸۸ هست..بچم ۹ماهشه دیروز مرخصش کردن از بیمارستان..دیشب اکسیژنش خوب بود،الان زدم دیدم ۸۸هست حتی پایینتر هم اومده..چیکار کنم الان..کجا ببرمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می شه لطفا یک حس ششمی بیاد تاپیک آخرم

خجالت بکشید تورو خدا. خانوم تاپیک زده بچه اکسیژنش پایینه یکی مثل شما این وسط هم مسخره بازی حس ششم رو ول نمی کنید. هی آدم هیچی نمی گه. یک مشت بچه نفهم ریختن تو تاپیکا. 

بله عزیزم.. ببر بیمارستان. براش ماسک اکسیژن بگذارند. بعد دارویی و اسپریی در این فاصله می دن که تنفسش ...

عزیزم بیمارستان بود ۶روز..بعد دکتره گفت بنظر من خوبه روز اخر که دیروز باشه افت نداشت..الان امروز دیدم داره

زنگ بزن به اورژانس بپرس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگه بچت تحرک داشته اکسیژن میاد پایین . منم بعد پیاده روی از بچم گرفتم شد 86 بعد چند بار دیگه تو حالت استراحت گرفتم درست شد 

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower