2777
2789
عنوان

نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست
بچه ها دوروز بعد موعد جواب آز درسته آیا؟

من 7 روز بعدش دادم منفی بود 

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
منم دقیقا نمیدونم زعفرو واویشن و اینا بخورم تا پری بیاد یانه درد  سینه هام حالت تهوعم چی میگه&n ...

منم گیر کردم نمیدونم چکار کنم نمیدونم دوباره برم آز بدم یا نه؟

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول پروژسترون بزنم یا نه😢

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی

توهم تخمدان پلی کیستیک داری؟ نا منظمی هات طبیعیه؟

توهم تخمدان پلی کیستیک داری؟ نا منظمی هات طبیعیه؟

آره ولی هر ماه انقدر دیر نمیشم فقط یکی دو روز عقب مینداختم نه یه هفته 

شایدم به خاطر اقدام باشه که اینجوری شدم

چیزهایی که دست کم میگیریم کس دیگری برای بدست آوردنشان رازو نیاز میکند