2777
2789
عنوان

مرمری ام

7285 بازدید | 126 پست

دیروز همسرم با یه دسته نرگس اومد خونه اگه اون آدم سابق بودم حسااااابی ذوق میکردم تا مدت ها هم بخاطرش بمب انرژی بودم هی یادم می‌آوردم ک برام گل خرید و کیلو کیلو قند تو دلم آب میشد  ولی حدود یک ماهه بخاطر تاپیک قبلم خیلی داغونم الان دیگه راهکار برای اون مسئله نمیخوام فقط یک راه‌کار بدید ک من بشم اون آدم قبل انرژی داشته باشم شاد باشم
با اینکه همه اطرافیانم خیلی هوامو دارن دوستام وقتی دیدن تو خودمم پیگیر شدن و تا مشکل رو فهمیدن لحظه ای تنهام نزاشتن یا اونا پیش من بودن یا من پیش اونا حتی همسایم هم متوجه تغییر حالم شد و میگفت هر صبح که میرم بیرون کلی دعا و صلوات دم در واحدتون میخونم و فوت میکنم و میرم
مادرشوهرم با حال مریضش خودشو جمع و جور کرد و  یا میومد پیشمون شب میموند یا وادار میکرد ما بریم حتی آشپزی میکرد و صبحانه هم آماده میکرد آدمی که ۳ساله دست به گاز نزده بود
مامان بزرگ همسرم ک کاملا با روحیاتم آشناست برام جوجه خریده شاید ب نظر شما مسخره بیاد ولی این هدیه برام برابر یه گونی طلاعه ارزشش اگه اون آدم سابق بودم هروز میرفتم خونش و ذوق میکردم براشون و انرژی یک سال ام تکمیل میشد ولی الان هفته ای یکبار بزور میرم

با تمام اینا به قول همسرم میگه عین یه گل پژمرده شدی و هرچی آب بهم میدن شاداب نمیشم
چکار کنم حال دلم خوب شه؟ کار نمونده ک اطرافیانم بدونن دوست دارم و انجام ندن😔

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم برای مشکلات ماورایی عقیقه کردن گوسفند خیلی خوبه، حتما این کارو انجام بده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدر اطرافیانت رو بدون من تو بدترین شرایط روحی و روانی فقط بهم طعنه زدن و مقصرم کردن من دیگه هیچوقت خ ...

ببین اون مشکلمو درک نمیکنن چون اعتقادی ندارن

فقط میخان بدون حل مشکل خوب شم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
آخه من هیچوقت اعتقاد نداشتم به اینچیزاولی الان خیلی تعجب کردم ک واقعیه

چقدر خوبه ک اعتقاد نداری کاش منم مثل تو بودم 

ببین اگه برای منم پیش بیاد قطعا اعتقاد پیدا میکنم...

دعا میکنم هیچوقت تجربه اش نکنی

وحشتناکه

چقدر خوبه ک اعتقاد نداری کاش منم مثل تو بودم

میگم که شما که اون راه هارو امتحان کردی

چرا بچه ها و خودت نمیرید پیش روانشناس که اگر لازم دید ارجاع بده به روانپزشک،واقعا قصدی ندارم میگم شاید مشکلت حل شه،شما اون راهو رفتی راه دیگه هم امتحان کن،ارزششو داره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
عزیزم شما احساساتت آسیب دیده و ترمیم احساسات زمان می‌بره به خودت زمان بده تا این احساسات منفی حل بشن ...

یعنی چی یعنی خود بخود خوب میشه؟