راستش من به این چیزا اصلاااا اعتقاد ندارم
به اینکه موجودات متافیزیکی وجود دارن اعتقاد دارم کامل اما اینکه هر اتفاقی میوفته سریع اولین فکری که می کنیم این هست که داریم توسط این موجودات اذیت میشیم و راستش اعتقادی ندارم.
برای خودم یه سری اتفاق ها افتاده که برام جالب بود و میخوام تعریف کنم اما راستش چون اعتقاد ندارم نه پیش دعا نویس رفتم نه خواهم رفت .
چند وقت پیش وقتی صبح خواب بودم و همسرم خونه نبود ، یهو احساس کردم که همسرم برگشته خونه ، من از خواب بیدار شدم همسرمو دیدم که توی چهارچوب در ایستاده و حتی ازش پرسیدم که چرا برگشتی و اونم جواب داد که چیزی میخواستم بردارم و رفت . منم دوباره خوابیدم ، شب که همسرم برگشت ازش پرسیدم که صبح چی جا گذاشته بودی ؟ اما همسرم گفت من اصلا خونه نیومدم. من این ماجرا رو گذاشتم پای خواب آلودگی خودم و فراموش کردم تا چند روزپیش.
دوباره صبح داشتم میخوابیدم که حس کردم همسرم برگشته خونه ،اینبار فقط صدا میشنیدم و راستش چون ترسیده بودم حتی همسرم و صدا نکردم که ببینم واقعا برگشته یا نه. سعی کردم بخوابم اما نمیتونستم تا چشمامو میبستم انگار یکی تو گوشم فوت میکرد که اذیتم کنه یا موهامو میکشید تا جایی که عصبی شدم و خیلی ناخودآگاه داد زدم ولممممم کنین و ایت الکرسی رو خوندم و خوابیدم 😁😁😁😁 نمیدونم آیا منم دارن اذیت میکنن یا نه اما من اعتقادم اینه که خداوند بالاترین انرژی تمام کائنات هست و نمیذاره که به من آسیبی برسه