2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7286 بازدید | 126 پست
مدیتیشن تو گوگل سرچ کن هست ،تو یوتیوب هم هست هندزفری بذار و انجام بده برای ترسش رفتم پیش روانشناس با ...

اگه امکانش هس بگو کدوم شهری

اسم روان شناس چی بود

دارو داد؟یا فقط راهکار

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نمی‌دونم ترس گل پسرتون رفع شد یا نه من یه زمانی پسرم ترس شدید داشت و زندگیم جهنم بود منو همه شماتت م ...

سلام عزیزم میشه بگین چطوری مشکل پسرتون حل شد؟ 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم بالاتر صفحه ی قبل رو ببینید

دکتر مرضیه قاسمی روانشناس قم بزنم عزیزم؟ 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

بله عکسش رو هم فرستادم که اشتباه نکنید ولی هنوز منتشر نشده تو تاپیکولی همینی که خودتون گفتید بزنید ه ...

خیر ببینی ان شاالله. ممنون از لطفتون🌹🌹

خدا کمکتون کنه، خداروشکر که سالمی اما اگر رفع نشه خدایی نکرده به مشکلات اعصاب هم ختم میشه! پیگیر باش ...

ولش کردم کردم

خسته شدم انقدر دنبال رفعشون بودم و نرفتن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عزیزم راهکار خواستی بهت دادیم بازم حالا خودت میدونی من ۱۵ ساله این بیماری رو از نزدیک لمس کردم ومیدو ...

مآدم‌بزرگت از کی اینجوری شد

خانوادش اینجوری بودن پدر یا مادرش یا مادربزرگش

پسر منم انگار یه چیزایی میدید چون گاهی زل میزد به بالای کمد یا جایی و بعد سریع جیغ و داد و هوار و گر ...

اخی چقدر اذیت شدی

منم در عذابم ولی جلو بچه ها بروز نمیدم 

پسر۲ساله من دقیقا همون توصیف هایی رو میکنه ک پسر ۷سالم وقتی بچه بود میگفت

مثلا شکل ظاهریش رنگ لباسش موهاش هرچی میگه دقیقا هموناس ک بچه اولم در زمان بچگیش میگفت 

از ما فقط دیدن نیست گم شدن وسایل هست گم شدن کنترل تلوزیون ک تمام خونه رو گشتیم با همسرم و بعد ۶روز صبح ک بیدارشدم سرجاش بود کفشای تابستونیم کل تابستون گم شد پاییز سر جاش بود 😑

تو سالن غرق بازی هستیم یهو عروسک های تو اتاق میارن  از بالای سقف سالن می اندازن رو سرمون

یعنی همه اینا توهمه 

من قم هستم نه دارو نداد ایشون روانشناس هستن و با دارو کاملا مخالفن ،روانشناس دارو نمی‌ده ،روانپزشک د ...

امیدارم ویزیت آنلاین بپذیرن

مایلم حتما یه جلسه باهاشون صحبت کنم

اخی چقدر اذیت شدیمنم در عذابم ولی جلو بچه ها بروز نمیدم پسر۲ساله من دقیقا همون توصیف هایی رو میکنه ک ...

از بی قراری های پسر کوچولوت کم نشده؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
اگه ناخن کاشت داری بردار و نماز بخون

ندارم

همسایه مومنمم درگیره و هنوز برام سواله چرا

از بی قراری های پسر کوچولوت کم نشده؟

نه 

همچنان میبینه یع شبایی

ی وقتا هم نگاه میکنه میبینه نیست میخابه ولی تا صبح چندبار پامیشه میشینه اطرافشو چک میکنه مجدد میخابه 

نه همچنان میبینه یع شباییی وقتا هم نگاه میکنه میبینه نیست میخابه ولی تا صبح چندبار پامیشه میشینه اطر ...

انشالا که مشکلت حل بشه عزیزم و به آرامش برسی❤

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘

راستش من به این چیزا اصلاااا اعتقاد ندارم 

به اینکه موجودات متافیزیکی وجود دارن اعتقاد دارم کامل اما اینکه هر اتفاقی میوفته سریع اولین فکری که می کنیم این هست که داریم توسط این موجودات اذیت میشیم و راستش اعتقادی ندارم.

برای خودم یه سری اتفاق ها افتاده که برام جالب بود و میخوام تعریف کنم اما راستش چون اعتقاد ندارم نه پیش دعا نویس رفتم نه خواهم رفت .

چند وقت پیش وقتی صبح خواب بودم و همسرم خونه نبود ، یهو احساس کردم که همسرم برگشته خونه ، من از خواب بیدار شدم همسرمو دیدم که توی چهارچوب در ایستاده و حتی ازش پرسیدم که چرا برگشتی و اونم جواب داد که چیزی میخواستم بردارم و رفت . منم دوباره خوابیدم ، شب که همسرم برگشت ازش پرسیدم که صبح چی جا گذاشته بودی ؟ اما همسرم گفت من اصلا خونه نیومدم. من این ماجرا رو گذاشتم پای خواب آلودگی خودم و فراموش کردم تا چند روزپیش.

دوباره صبح داشتم میخوابیدم که حس کردم همسرم برگشته خونه ،اینبار فقط صدا میشنیدم و راستش چون ترسیده بودم حتی همسرم و صدا نکردم که ببینم واقعا برگشته یا نه. سعی کردم بخوابم اما نمیتونستم تا چشمامو میبستم انگار یکی تو گوشم فوت میکرد که اذیتم کنه یا موهامو میکشید تا جایی که عصبی شدم و خیلی ناخودآگاه داد زدم ولممممم کنین و ایت الکرسی رو خوندم و خوابیدم 😁😁😁😁 نمیدونم آیا منم دارن اذیت میکنن یا نه اما من اعتقادم اینه که خداوند بالاترین انرژی تمام کائنات هست و نمیذاره که به من آسیبی برسه