2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7285 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که شما که اون راه هارو امتحان کردیچرا بچه ها و خودت نمیرید پیش روانشناس که اگر لازم دید ارجاع ب ...

اصلا‌راجبه اون مسئله دیگه راهکار نمیخام

الان بگو چکار کنم بشم اون آدم سابق

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مشکلتون باید حل شه تا حل نشه که خوب نمیشید، با دفتر مراجع تماس بگیرید مشورت کنید.

حل نشد من همه تلاشمو کردم و در نهایت رهاش کردم

فقط بلید خودمو خوب کنم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اصلا‌راجبه اون مسئله دیگه راهکار نمیخامالان بگو چکار کنم بشم اون آدم سابق

تا اون مشکل حل نشه روحت هم  درست نمیشه،و دقیقا برای همین مشکلتم روانشناس کمک میکنه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مگه خودش هم توهم داره؟

ظاهرا همسرم همسایم خودم بچه هام و هرکسی ک میبینه اسکیزوفرنی هس

متوجه نیستن ک این بیماری کلی علایم دیگه هم داره

تا اون مشکل حل نشه روحت هم درست نمیشه،و دقیقا برای همین مشکلتم روانشناس کمک میکنه

بهش فکر میکنم

ممنون

نمی‌دونم ترس گل پسرتون رفع شد یا نه من یه زمانی پسرم ترس شدید داشت و زندگیم جهنم بود منو همه شماتت م ...

چکار کردی برای ترسش

مدیتیشن چجوریه 

ظاهرا همسرم همسایم خودم بچه هام و هرکسی ک میبینه اسکیزوفرنی هسمتوجه نیستن ک این بیماری کلی علایم دیگ ...

عزیزم 

راهکار خواستی بهت دادیم 

بازم حالا خودت میدونی 

من ۱۵ ساله این بیماری رو از نزدیک لمس کردم ومیدونم دقیقا همونه مخصوصا افسردیگش

بی حالیش

مادر بزرگم این اواخر شبیه ربات شده بود 

درد ناکه 

و ما به خاطر اینکه ناراحت نشه باهاش همدردی میکردیم میگفتیم اره ما هم میبینیم 

صلوات بفرست میره یا فلان .و......

ظاهرا همسرم همسایم خودم بچه هام و هرکسی ک میبینه اسکیزوفرنی هسمتوجه نیستن ک این بیماری کلی علایم دیگ ...

خدا کمکتون کنه، خداروشکر که سالمی اما اگر رفع نشه خدایی نکرده به مشکلات اعصاب هم ختم میشه! پیگیر باش...بذار یه سیدی کسی بیاد خونه رو حصار کنه

پیش هر روانشناس کودک که میرفتم متاسفانه نمی‌فهمیدن علت چیه پسرم از در و دیوار و حتی ساعت رو دیوار ،ن ...

یعنی شما و همسرتان مگه چه رفتاری داشتید

ببین نمیدونم در جریانی یا ن پسر من میبینه ی چیزایی 

از باقی چیزا نمیترسه