2777
2789
عنوان

توروخدابیاین راهکاربدینج

206 بازدید | 27 پست

ازدیشب تاحالاخابم نبرده خونه مادرشوهرم که میریم بچم نوزاده ۵ماهشه وقتی میره بغل عمه اش یهو جیغ میزنه مثلااولش آرومه بعدکه باهاش راه میره حس میکنم نیشگونش میگیره یهوجیغ میزنه چکارکنم ازدست خودم ناراحتم دوستدارم بهش بگم میدونم داری اذیتش میکنی یاراهی بگین که دیگه نتونه اذیتش کنه

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

خیلی داغونم حس میکنم ازبی عرضگی منه چون تاحالاباهاش احترام گذاشتم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش فکرکردم خیلی حساس شدم ولی دیشب دقت کردم متوجه شدم که عقده ای اینکارمیکنه حالا چون ازمن بدش میاد وبابرادرش هم زیاد خوب نیس

خواهرشوهرم ۳۵سالشه ودوتابچه داره امایخورده عقده داره

اره مطمئنم امانمیخام بادعوا برم جلو

الکی بگو نمیدونم چرا بدن نوزادم کبود میشه جدیداباید ببرم دکتر بفهمم علتش چیه

خومیگه حتماحساسیت چیزی

اولش فکرکردم خیلی حساس شدم ولی دیشب دقت کردم متوجه شدم که عقده ای اینکارمیکنه حالا چون ازمن بدش میاد ...

اگه مطمئنی چرا همون موقع دادو هوار نمیکنی بچه کبود میشه دیگه یا قرمز میشه بدنش اگر هم رو حدسیات میگی خدا به حال ما خواهرشوهرا رحم کنه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

مطمئنی؟!آخه عمه که باید دوسش داشته باشه عجیبهه

من خودم ۴تاعمه دارم تاحالا عاشقمن امااین یجوریه نمیدونم چیکارکنم بنظرت قطع رابطه کنم تابچم یکسالش بشه حداقل زبون بازکنه

من خودم ۴تاعمه دارم تاحالا عاشقمن امااین یجوریه نمیدونم چیکارکنم بنظرت قطع رابطه کنم تابچم یکسالش بش ...

اخه شاید بچه غریبی میکنه نمیدونم والا

ولی اگه بدنش کبود میشه قطع رابطه کن صددرصد

با افتخار تورکم♡