2777
2789
عنوان

باشوهربد دهنوچیکارکنم

742 بازدید | 49 پست

شوهرم موقع بحق هرچی ب دهنش میاد میگهوبدترین ولدترین  وبی ادبانه ترین توهین وتهمت هارو میزنه. بعد ک اشتی میشه  و میاد میگه غلط کردم اون حرفارو میگم حرصت دربیاد و ایککه دست روقران میزاره ک همچین عقیده ای مثلا درباره فلان شخص خانوادتوندارم گفتم ک لجت دربیاد منم درجوابش همینارو میگم اصلا واسش مهم نیست‌😪 یعنی عین اونادیاحتی بدترشو میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هییی خاهر دست رو دلم نزار که خونه شوهر منم همینه باز خداروشکر کن شوهرت میاد معذرت خواهی شوهر من که اصلا بلد نیس خیلی بددهنه تو دعوا که بکنار تو خوبی یه سوال عادی میپرسم با فوش و بددهنی جواب میده و دلمو خیلی میشکنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

بزن تو دهنوش

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

تاصب نخابیدم از فکر نمیدونم برم ب خانوادم بگم جدا شم یانه خسته شدم . مگهدمیشه ادم اونهمه توهین بشنوه

تو منی یا من توام شوهر منم حرفایی به من و خانوادم و خاهر کوچیکم میگه که همین الان بهش فکر کردم قلبم تیر کشید اصلا قابل گفتن نیس بیشتر دلم ازاین درد داره با یه حرف خیلی عادی یا یه سوال من یا یه بحث خیلی کوچیک شروع میکنه به بددهنی و فوشای رکیک دیگه منم پیر شدم خسته شدم به ته خط رسیدم بخدا قسم افسردگی و بیماری گرفتم از شدت غصه راه جدایی هم ندارم 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

توهین وتهمت میزنه ب خواهرم میدونه من حساسم‌ فکرکن دیگه دوست پسرداشتن چیه میگه خرابه‌ البته من اینسری ی فش ازدهنم پرید بهش گفتم فششمم بدبودد😪😏اصلا نفهمیدم چرابهش اونو گفتم. دیگه صروع کرد... 

توهین وتهمت میزنه ب خواهرم میدونه من حساسم‌ فکرکن دیگه دوست پسرداشتن چیه میگه خرابه‌ البته من اینسری ...

کاش یکاری کنی بهش تا عمر داره دهنشو مثل گاراژ وا نکنه مردیکه بد دهن

یه دختر خوب😂😍

باید فقط سکوت کنی.اون عادت کرده به فحش دادن.شماهم فحش نده در جوابش چون عادت میکنی بعدا به بچه هات میگی..اون فحشا میشه ورد زبونت...شوهرتم از اول که دنیا اومده که فحش نداده..فحش شنیده و یاد گرفته.

...

ولی سری های قبل اون خودش شروع میکرد. بعد جریمه بالا گذاشتم سری اخر ۵ت گدفتم ازش بابت حرفایی زد. بخاطر جریمه واقعا بازدارنده بود وکارمیکرد. ولی اینبار بعد مثلا ۵ماه ک اکضاع اروم بوددسر یه بحث بی ربط یهو بحث خانواده هارو کرد