2777
2789
عنوان

تموم شون کنکور چه حسی داره

247 بازدید | 29 پست

روزی  که کنکور تموم شد چه حسی داشتین؟

اون کارایی که قبلش دوست داشتین وقتی تموم انجام بدین،لذت داشت؟

دیدن نتایج چطور؟ قبول نشدن اونقدری که می‌گن دردناکه؟ قبولی واقعا لذت داره؟

ارزششو داشت؟

زنانیکه می خواهند مرد باشند، زنانی هستند که نمی دانند زن هستند. الکساندر دوما

درسم خیلی خوب بود سال آخر مشکلاتی داشتم نخوندم هیچکی باورش نشد چیز جالبی قبول نشدم 

از تجربی دارم معماری میخونم و اگه برگردم عقب حتی ی ثانیه هم بفکر پشت کنکور موندن فکر نمی‌کنم و راضیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکور کارشناسیم که یادم نیس 

اما ارشد بعدش با دوستم رفتیم کافه تهش هم انصراف دادم بعد یه ترم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

تا میتونی از مسیر لذت ببر 💔

می‌خوام ولی حرفای خانواده،مشاورای اینستا و... واقعا بهم استرس میده. دارم دیوونه میشم.

من کنکوری هستم 

بنظرم قراره روزای اول استرس بکشم و در عین حال فقط بخوابم 

بعدش نمیدونم هدفم چیه ، تا دانشگاه که ۴ ۵ ماه میمونه رو میخوام فقط برم باشگاه 

ولی حس غریبیه 

اونقد استرس کشیدم این سه سال نمیدونم یروز استرس نکشم چه شکلی میشه ..

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

می‌خوام ولی حرفای خانواده،مشاورای اینستا و... واقعا بهم استرس میده. دارم دیوونه میشم.

من این مسیر و رفتم و ب هدفم رسیدم ولی خیلی چیزا تو ذهنت میمونه لذت ببر فقط همین

درسم خیلی خوب بود سال آخر مشکلاتی داشتم نخوندم هیچکی باورش نشد چیز جالبی قبول نشدم از تجربی دارم معم ...

یعنی حتی اگه رشته‌ای می‌خوامو قبول نشدم بازم برم؟

چرا؟ دلیلتون چیه؟

بعد کنکور که استرسش از تنت نرفته تازه بیش ترم میشه چون انتظار میاد روش 

اولین صبح بعد کنکور عجیبه نمیدونی باید چیکار کنی چطوری مثل آدمای عادی زندگی کنی 

اره لذت داشت ولی خیلی از برنامه هات یادت میره 

نه اونقدر دردناک نیست اولش ناراحتی بعد به اون غصه عادت میکنی بعد هر چی زمان میگذره میفهمی زندگی فقط اون رشته نیست و خوشبختیت به اون گره نخورده بوده همچنان زندگیو میتونی به بهترین نحو بسازی

قبولی اره لذت داره چون راحت میشی بیش تر از خود قبولی اون راحت شدنه لذت داره 

فردا روز اول دانشگاهمه 😄

الان که پشت کنکورم بدترین جس دنیاست

باورم نمیشد بمونم پشت کنکور و نخونم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

لعنت به سنجش و آموزش پرورش که نمیدونن با کنکور چه بار روانی بی رحمانه ای رو روی یه دانش آموز دهمی میذارن 

۳ سال عذاب مستمر بدون وقفه 

واقعا کنکور داشتن یه شکنجه مدرنه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من این مسیر و رفتم و ب هدفم رسیدم ولی خیلی چیزا تو ذهنت میمونه لذت ببر فقط همین

الآن برگردین عقب چجوری زندگی می‌کنین؟ از چی حاضرین بگذرین بخاطر درس؟ چی از درس مهم‌تره؟

لعنت به سنجش و آموزش پرورش که نمیدونن با کنکور چه بار روانی بی رحمانه ای رو روی یه دانش آموز دهمی می ...

از همه‌چیز بدتر این استرسیه که همه دارن بهمون میدن