2777
2789

میدونم بچه مو دوس داره اما دیگه خودش زن بزرگیه باید بفهمه نباید دهنیه خودشو بده به بچه پنج شش ماهه نمونه کاراش نون تو دهن خودش خرد کرد گذاشت تو دهن بچه من چقد حرص خوردم ولی هیچی نگفتم 

مریض بود با قاشقی که خودش داشت سوپ میخورد سوپ گذاشت دهن بچه سر سفره هروقت خودش انگشتاشو لیس میزنه بعد با همون انگشتا غذا تو دهن بچه میذاره امشبم با انگشت هی غذا میداد بچه دخترش که اونم یکی دوماه از بچه من بزرگتره وبعد گذاشت تو دهن بچه من بعد من میخوام ببرم خونه مادرم بچه رو هی گیر میده که نبر سرما میخوره بچه م مریض میشه منم غیر مستقیم میگم بچه تا دهنی نخوری طوریش نمیشه ولی مگه میفهمه باز کار خودشو میکنه 

حالا کارای خواهر شوهرا ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهرا هم یکی بچه سه ساله ش از اول تا همین الان که سه ساله ش یکی بچه هشت نه ماهه ش بچه ها شونو  پوشک نمی کنن همینطور رو فرشا میچرخن وراحت جیش و ..میکنن مادرشونم مثلا رو همین فرشا نماز میخونه تازه جیش میکنن ورمیدارن اونجاشونو میبوسن هی قربون صدقه شون میرن بچه رو بدون پوشک تو سینی که گاهی توش نون وغذا میخورن میذارن  اون که بچه سه ساله داره خیر سرش زن طلبه ست مثلا 

البته چیزی تو دست طلبه بدبخت نیست هرچی تذکر میده این خواهر شوهر ومادرش وخونواده ش نمی فهمن ومحل سگ بهش نمیدن زورش بهشون نمیرسه 

دیگه حالم داره از خودم از زندگی کردن بهم میخوره تو یه جهنمیم که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه