یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آزمایشش نشون دادم ولی ظاهرا زیاد سر در نمیاورد حرفی نمیزد .ولی اصفهان نشون متخصص زنان دادم که تحت نظرش هستم گفت یکی دو دوره دارو بگیر نشد میریم سراغ میکرو و ...
آزمایشش نشون دادم ولی ظاهرا زیاد سر در نمیاورد حرفی نمیزد .ولی اصفهان نشون متخصص زنان دادم که تحت نظ ...
باید ببریش پیش یه متخصص ارولوژیست خوب
من دکترم صفارزادست که کارش میکرو و آی وی افه.ولی اون گ۴ت فعلا به همسرم قرص ولمن بدم و حتما ببرمش پیش ارولوژیست تا معاینه کنه.راستی آزمایش رو تو مرکز ناباروری دادی؟
اجاره شبانه ویلاهای ساحلی استخردار و بدون استخر در خزرشهر.دریاکنار.سرخرود.فریدونکنار.اینستا=vilashomal1 کانال=shomalvila1@☺
باید ببریش پیش یه متخصص ارولوژیست خوب من دکترم صفارزادست که کارش میکرو و آی وی افه.ولی اون گ۴ت فعلا ...
آزمایش اولش شهرستان بود که دکترم دید گفت اشتباه چون 88% نرمال نمیشه بعدش بردمش رویان که نرمال ۳ تا۴ درصد و کل اسپرم ها ۳۲۸ میلیون ول من منم بهش بدم یا فرتیل اید ؟؟