2777
2789

دوستان من تازه ازدواج کردم لطفا بهم از تجربیاتتون بگید چیکار کنم و چجوری برخورد کنم در همه مسائل که یه عروس مستقل باشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجازه دخالت نده 

کار خودتو بکن 

تو‌جمع های خونوادگی بیشتر شنونده باش 

بیش از حدم صمیمی نشو در حد معمول و اندازه 

از همه مهم تر همیشه احترام پدر و مادرت و حفظ کن جوری وانمود کن که خط قرمزت هستن که احدی به خودش اجازه ی بی احترامی نده حتی همسرت 

خوشبخت بشی 

اگر خانوادش خوبن چه اشکالی داره مثل خانواده خودت باهاشون رفتار کنی؟!با هرکسی مثل خودش رفتار کن

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
قبل صحبت فکر کن.پر حرفی نکن.وقتی پشت کسی صحبت میکنن شما قاطی بحث نشو.جلوی اونا با همسرت دعوا نکن.صمی ...

عالی گفتی زدی تو هدف همیشه میخان منو بکشونن توی بحث غیبت آخرش براشون نظر هم بدی اعصابشوع بهم میریزه و چرت و‌پرت میگن

اجازه دخالت نده کار خودتو بکن تو‌جمع های خونوادگی بیشتر شنونده باش بیش از حدم صمیمی نشو در حد معمول ...

دقیقا همین کارو کردم نسبت ب خانوادم اونا جرات ندارن چیزی بگت

دقیقا همینه عادت میشه براشون به چششونم نمیایم

دور باش ، تو کاراشون دخالت نکن ، حتی اگه نظرت رو خواستن . واسشون کاری نکن منظورم پارتی پیدا کردن و اینجور کارا ، چون قدرتو نمیدونن ، در کل خودتو سبک نکن ، سوالای شخصی هم نپرس ، مثلا فلانی کی عقدشه. سعی کن بیشتر سکوت کنی ، همیشه رابطتو با جاری و خواهرشوهر حفظ کن ، عادتشون نده بچه هاشونو بیارن پیشت که بمونن ، زیاد واسشون ریخت و پاش نکن 

من دلم از عروسمون خیلی پره از خودمم خیلی ناراحتم که مثل خواهر نداشتم باهاش رفتار کردم،مادرش خواهرش باباش یا خودش مریض میشدن اگر نمیتونستم برم حداقل زنگ میزدم مامانمم همین بود از وقتی باردار شد هرسری براش آجیل،شیره،برنج،گوشت و...میگرفت میداد ولی بعد جشن تعیین جنسیت گرفت نذاشت داداشم مارو دعوت کنه گفت حالا براشون پیتزا میخریم میبریم!از اون روزم نه خودش اومده خونمون نه گذاشته داداشم بیاد،خودش مهمونی گرفته خودشم مارو آدم حساب نکرده خودشم قهر کرده واقعا نمیفهممش😑

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
دور باش ، تو کاراشون دخالت نکن ، حتی اگه نظرت رو خواستن . واسشون کاری نکن منظورم پارتی پیدا کردن و ا ...

دقیقا هرچی شوهرم بهم خبر میده من خودمو میزنم ب اون راه که نمیدونم مثلا،اره واقعا بی لیاقتن ،اصلا نمیاره