اینو بدون هر کاری کنی ، واسشون عادت میشه و همیشه ازت انتظار دارن که انجام بدی .به اندازه ای که محبت و احترام میبینی ، تو هم جوابشون رو بده ، نزار از محبت و کمروییت سو استفاده کنن
اگر خانوادش خوبن چه اشکالی داره مثل خانواده خودت باهاشون رفتار کنی؟!با هرکسی مثل خودش رفتار کن
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
دور باش ، تو کاراشون دخالت نکن ، حتی اگه نظرت رو خواستن . واسشون کاری نکن منظورم پارتی پیدا کردن و اینجور کارا ، چون قدرتو نمیدونن ، در کل خودتو سبک نکن ، سوالای شخصی هم نپرس ، مثلا فلانی کی عقدشه. سعی کن بیشتر سکوت کنی ، همیشه رابطتو با جاری و خواهرشوهر حفظ کن ، عادتشون نده بچه هاشونو بیارن پیشت که بمونن ، زیاد واسشون ریخت و پاش نکن
من دلم از عروسمون خیلی پره از خودمم خیلی ناراحتم که مثل خواهر نداشتم باهاش رفتار کردم،مادرش خواهرش باباش یا خودش مریض میشدن اگر نمیتونستم برم حداقل زنگ میزدم مامانمم همین بود از وقتی باردار شد هرسری براش آجیل،شیره،برنج،گوشت و...میگرفت میداد ولی بعد جشن تعیین جنسیت گرفت نذاشت داداشم مارو دعوت کنه گفت حالا براشون پیتزا میخریم میبریم!از اون روزم نه خودش اومده خونمون نه گذاشته داداشم بیاد،خودش مهمونی گرفته خودشم مارو آدم حساب نکرده خودشم قهر کرده واقعا نمیفهممش😑
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"