2777
2789
بنظرم برو پیش تراپیست، تمام زندگیت شده پسری ک اصلا نمیشناسیش! یه چیزی بهت بگم؟ کافیه یه ساعت با این ...

نمیدونم بخدا هیچی نمیدونم من امار جد و بادشو دارم اخلاق عنشم دیدم با منم هیچ رفتار خوبی نداشت سرکلاس ها ولی بازم نمیتونم ولکنش بشم

شاید مدلش اینطوری باشه؟ چون مغروره نمیخواد جلو بیاد؟ یا شایدم هیچکدوم از اینا به گوش کراشم نرسوندنن؟

نه عزیزم دلیلش غرور نیست 

پسرا اگه یکیو بخوان از اون دنیا هم برمیگردن سراغش 

بعدم اگه رفیقاش بدونن یه دختر روش کراشه صاف میزارن کف دستش 

پسرا همینجوری فک میکنن همه دخترا روشون کراش دارن چه برسه به اینکه به رفیق هاشون هم بگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا هیچی نمیدونم من امار جد و بادشو دارم اخلاق عنشم دیدم با منم هیچ رفتار خوبی نداشت سرکلاس ...

خب ربطی ب اون نداره، اونم یه پسر اسکل مثل بقییه اشون 

شما منشا این مشکلت روانیه و باید ریشه یابیش کنی 

ببین عزیزم خواهرانه میگم ولش کن این آدمو واسه خودت یه سرگرمی پیدا کن میدونم خیلی سخته ولی مطمئنم از ...

خواهر سرگرمی داشتم کلاس میرفتم کلاسای متفرقه میرفتم با دوستام بیرون میرفتم ولی هرچقدر سعی کردم خودمو سرگرم کنم انگار بدتر واکنش نشون میدادم بیشتر پیگیر میشدم بخدا تو همین دانشگاه اگه بدونی چکارایی کردم با کیا همکلام شدم تا بتونم اسم کلاسو و درساشو در بیارم اصلا یه حرکتایی زدم یادم میاد دلم میخواد خودسوزی کنم

نه عزیزم دلیلش غرور نیست پسرا اگه یکیو بخوان از اون دنیا هم برمیگردن سراغش بعدم اگه رفیقاش بدونن یه ...

حق باهاته من خودمم متوجه میشم ولی همش الکی میشینم با خودم حرف میزنم تا خودمو قانع کنم خدایا چجوری از این بند رها شم

یه حقیقتی درباره جنس مذکر هستش اینه که اگر آویزون بزنی به حساب نمیارنت در حد تفاله نگاهت میکنن به خو ...

چقدر مهربونی نمیدونم چرا حرفات ارومم کرد ممنونم ازت خواهرم تو تاپیک قبلیم خیلی مهربونون باهام رفتار کردی

خواهر سرگرمی داشتم کلاس میرفتم کلاسای متفرقه میرفتم با دوستام بیرون میرفتم ولی هرچقدر سعی کردم خودمو ...

ببین خوشگلم صد در صد یکی از این دوستا یا آشناها همه چیو رفته گذاشته کف دستش اگه اونم بی میل نبود یه حرکتی میزد که نزده،با ادامه دادن داری به خودت آسیب میزنی اگه میتونی با یه روانشناس مشورت کن 

بس کن سازمان سیا بس کن موساد بس کن ام ای سیکس 😂😂😂

پسره اگه میخواستت یه حرکتی میزد

آویزون نباش 

ولش کن 

کلا از فازش بیا بیرون

میبینی که خودش میوفته دنبالت اگه کسیو نداشته باشه