2777
2789
وای نگو تروخدا تنم یخ بست من اون پسره رو قسم دادم اونم قول داد نمیگه چون خیلی وقتم هست که با کراشم ق ...

چرتو پرت میگن قسم پسرا ۹۹ درصد دروغ چون دیدم چیا پیش هم میگن گفتم ریز و بم همه چیز بهم میگن برای همین میگم دیگه تکرار نکن رهاش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیب زمین کیلو ۶۰هزاربه فکر عشقم عاشقی نباشکسی بخاد به دستت میارهرث خودت متمرکز شوعاشقی کیلو چنده

سیب زمینی چیه تو یه تاپیکی الان ناراحت بچه دار نشدن بودن با این وضع اقتصادی😐😁

اگ ی گوشت در نیست ی گوشت دراوزه خداوکیلی دور این ادمو خط بکش

درضمن اون‌پسر بفهمه شما با رفیقاش مچ شدی یا حتی حرف زدیگ دیگه تف هم کف دستتون نمیندارع چه برسه ب اینکه بهتون توجه کنه تمامممم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

اسی جانم کاش انقدر پیگیرش نباشی

خوشش بیاد خودش میاد

شما تلاشتو کردی

و. مطمئنن اون اقا هم یه چیزایی به گوشش رسیده اکه میخواست اونم یه واکنشی نشون میداد خب دورت بگردم

تا که از جانب معشوق نباشد کششی

کوشش عاشق بیچاره به جایی نرسد🙂🙃

دلم برات سوخت چون یاد خودم میوفتم..منم ۴ سال از لیسانسم در بهترین دانشگاه ایران به همین عشق مسخره و مخفی گذشت الان ۲۰ سال گذشته ازون روزها من ازدواج کردم دکترا نخوندم..الان هم خانه دارم و مادر بچه ...نه کار درست درمونی دارم ...ازدواج خیلی معمولی کردم ...ولی الان دوستام که عاقل بودن و درسشون رو میخوندن ...همه آمریکا و اروپا زندگی میکنن و تو بهترین شرکت‌های دنیا مثل تسلا و ماکروسافت ..کار میکنن و حداقل حداقل ماهی ۷۰۰ میلیون به پول ما درآمد دارن..منی که درسم از همه شون بهتر بود ..مثل تو عاشق یه گاوی شدم که هیچ وقت هم نیومد سراغم...خیلی پشیمونم یعنی الان باید بهترین جای دنیا زندگی میکردم ...متاسفم برای خودم...بنظرم برو روانشناس حتما..نزار بدبخت شی

عزیزم گلم هیچ کدوم از از این کارا رو نکن هیچ کدوم قشنگ نیست....واقعا واقعا هیچ پسری ارزش اینو نداره که یک دختر اونقدر خودش رو به خاطرش کوچیک کنه 

سخته ولی بی محلی خیلی بهتره 

من به عنوان یک دختر دوست ندارم پسری اونقدر پا پی من باشه و بهم گیر سه پیچ بده حالا اون آقا که دیگه جای خود داره.رهاش کن به نظرم به جای وقت گذاشتن رو این مسئله یک کتاب بخون 

واقعا فک میکنم خواهرمی

خواهر عزیزم تو بااااااید بیخیال این آقا بشی

اگرم بری بهش رو در  رو بگی که عاشقشی، اون ازت زده میشه چون ماهیت مردا شکارچی بودنه

باید خودشون به سختی کسیو بدست بیارن

حالا تو باید چیکار کنی؟

باید پاره وقت کناره دانشگاه بری سرکار

کار تو رستوران، فروشگاه و ...

چون باید اینقد کار داشته باشی و خسته بشی که اصلا فرصت فکر کردن بهشو نداشته باشی

۶ ماه به خودت فرصت بده

چنان فراموشش کنی که به الانت میخندی

سیب زمین کیلو ۶۰هزاربه فکر عشقم عاشقی نباشکسی بخاد به دستت میارهرث خودت متمرکز شوعاشقی کیلو چنده

تف تو سیب زمینی با این وضع هم هیچکی نمیتونه بره سر خونه زندگیش البته من که حالا حالا ها قصد ازدواج باهاش رو نداشتم