2777
2789

اخلاق طبقاتی خییییلی بالا ن

ولی خب از خانواده شما پولدار ترررر باشه

و اینو مثلا همون جلسات اول آشنایی با طرف مقابل متوجه بشید

چی بهش میگید؟؟؟ ناز میکنید که ما ب درد هم نمیخوربم شما پولدارید و...؟؟

یا همچنان با اعتماد به نفس بالا جلو میرید و اصلا ب روی خودتون نمیارید؟ و با افتخار میگید پاببن شهرید😐

لطفا کامل توضیح بدید ک ببینم چیکار باید بکنم

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه خرم😂

بعد آخه خونواده منم بدبخت نیستن که

در حد خودشون دارن منم رفاه داشتم

چیزی نیس که اعتماد به نفسمو بگیره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمیدونم بستگی داره خودم از لحاظ جایگاه اجتماعی چی باشم اگه تحصیلاتم عالی باشه یا یه شغل خوب مثل پزشک یا... داشته باشم اعتماد بنفسمو حفظ میکنم🦦

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

پسر بااااید از حداقل یکی از این سه جنبه بالاتر از دختر باشه:

مالی

اجتماعی (سطح تحصیلات و شغل)

قد

اینو یه مشاور میگفت ولی یادم نیست اسمش. و قبول دارم حرفشو. حتی اگه هر سه بالاتر باشه هم خوبه. 

خب خودش داره وضع مالیتونو میبینه. نباز نیست بگی ما به درد هم نمیخوریم. میتونی فقط شفاف سازی کنی. مثلا درباره یه سری موضوع توضیح بدی و توضیح بخوای:

سطح مذهبی بودن خودت و خانوادت

سطح دارایی هاتون

و...

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
نه مگه خرم😂بعد آخه خونواده منم بدبخت نیستن کهدر حد خودشون دارن منم رفاه داشتمچیزی نیس که اعتماد به ...

پس با افتخار میگی پایین شهری؟

فیلم بازی درنمیاری؟

کاربر جدید نیستم ❌️از سال ۹۸ کاربر فعالم ولی تعلیق شدم به این حسابم رحم کنید شماره پدرمه/برای سلامتی مادرم صلوات بفرستید❤️/شهید ابراهیم هادی و احمد پلارک عشقای منن تورجی زاده نوید صفری یه صلوات براشون بفرستید/ برای ازدواج من لطفا دعا کنید