2777
2789
عنوان

اخم و تخم خانواده شوهر

210 بازدید | 8 پست

بچه ها هروقت میرم خونه مادرشوهرم از بس سیاستی هستن پچ‌پچ در گوش حرف میزنن و بعد اینکه لقوز میخونن و مثلا میخان بگن به عروس رو نمیدیم بعدش پدرشوهرم میریم بیرون ۱۰۰بار بع شوهرم زنگ میزنه خیلی دخالت کن هست و همش فاز نصیحت برمیدارع در صورتی که خودش آدم موفقی نیست،همشون لال مونی میگیرن من حرف بزنم چون ادمای سیاستی دوس دارن بشنون نمیخان خرف بزنن ،شما خونه مادرشوهر هستین دوره نامزدی مجبور بودین بمونین ۳روز چجوری رفتار میکردید بچه های نی نی سایت؟؟؟🥴🥴

سعی کن تو دوره نامزدی تا دعوتت نکردن نری 

کمتر بمونی و بخوابی 

عادتشون بده تو دختر خونه هستی و باید از خانوادت اجازه بگیرن تا شب بمونی 

بخدا که اینا مهمه 

بعدا میفهمی من چی گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم علامه دهر میدونن خودشونو اما همشون از شهرستان تازه اومدنا یه افاده ای دارن بیا و ببین 

کلا عروسو دخالت نمیدن 

منم ازوقتی رفت وآمدم کم کردم حداقل از این قسمت آرامش گرفتم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سعی کن تو دوره نامزدی تا دعوتت نکردن نری کمتر بمونی و بخوابی عادتشون بده تو دختر خونه هستی و باید از ...

من که از خدامه نرم اما نمیشه چون همسرم هم نباید باز بیاد خونه ما ،کاش که اینا نبودن

منظورت از سیاستی چیه؟؟؟؟

میشینن مثل سوسک ساکت و فکراشون هرچی هست من رفتم میریزن رو میز میبینی یهو مثلا باهات رفتارایی میکنن،مادرشوهرم دسپختش افتضاح هست نمیتونم غذا بخورم بعد خودشو تغییر نمیده،من هربار اونجا غذا درست کردم خانوادگی دست و پاشونم باهاش خوردن 

خانواده شوهر منم علامه دهر میدونن خودشونو اما همشون از شهرستان تازه اومدنا یه افاده ای دارن بیا و بب ...

اینا هم همینن عزیزم آنقدر عوضی و سیاستی که نگو ،مثلا میخام رختخوابم بزارم بخوابم ادا اصول درمیارن میترسن پسرشون منو بغل کنه تو اتاق ،ادم انقد حسود

اینا هم همینن عزیزم آنقدر عوضی و سیاستی که نگو ،مثلا میخام رختخوابم بزارم بخوابم ادا اصول درمیارن می ...

شبا سعی کن ب هیچ وجه نمونی 

بگو خانوادم بد میدونن اجازه نمیدن 

برای خودت بهتره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شبا سعی کن ب هیچ وجه نمونی بگو خانوادم بد میدونن اجازه نمیدن برای خودت بهتره

ایکاش از اول اینکارو میکردم خیلی سخته بشینی سرسفره غریبه ها تازه وقتی شوهرتم سرکارع و نیست تا غروب پیششون باشی بخدا خیلی سخته،نمیتونم نرم دازم چندماه میرم گربه رو باید دم حجله