کل روان و اعصابم بهم ریختس دلم میخواد یک لیتر بنزین رو خودم بزنم زنده زنده خودمو اتیش بزنم اخه چرا به هر دری میزنم این درای بیصاحابببببب به روم بستن خدایا مغزمم دیگه نمیکشهه دیگهههههه نمیکشهههه من اینهمه برای بدست اوردن مرد مورد علاقم تلاش کردمم اینهمه دوییدم اینهمه پیگیر بودم هیچ غلطی نتونستم بکنم هیچ پخی نشدم دارم دق میکنم خدایااا چیکار کنم بخاطر اون پیج فیکی که زدم صاحب پیج اومد جد و بادمو بست فحش ناموس داستانش توی تاپیک قبلیم هست خیلی طولانیه با اونم به کراشم ریکوعست دادم هیچکاری نکرد قبلا با سه تا پیج دیگه هم ریکوعست دادم هیچی به هیچی من رو این پیجه خیلی مطمعن بودم حسابی فالوررامو بالا بردم دوستاشو فالو کردم تا یه چیز نرمال و رندوم نشون بده با عکس یه داف بلوند چشم رنگی پیج زدم حتی اون یکی رو هم بک نداد حتی اکسپت نکرد خدایا خدایا خدایاااا چیکار کنمم ترم قبل همکلاسم بود این ترم به هر دری زدم تا بتونم باهاش یک دونه کلاس عمومی بردارم به نتیجه نرسیدم با یکی از ترم بالایی های دانشگامون که تو اموزش کار میکنه حرف زدم خواهش اتاماس کردم امارشو در اوردد گفت بهت قول نمیدمم بیام اسم درسایی که بر میداره رو بهت بگمم میخواستم حضوری برم دانشگاه لاقل حضوری ببینمش خواهش کنم که دانشگاهممون بخاطر اب و هوا بستس خدایاااااا تایم حذف و اضافه دانشگاه هم داره تمام میشه پس من چیکار کنم؟ من نبینمش دق میکنمم تنهاغلطی که با اون پیج فیک تونستم بکنم این بود که برم اسم دوستای پسری که داره رو تک و توک در بیارم چند نفرشون رو میشناختم از قبل برم با یکیشون الکی دوست بشم اصرار کنم عکسمون رو استوری کنه بعد منو تگ کنه و زیرش بنویسه بست فرند؟ لاقل کراشه احمقم بفهمه من یه پیجی دارممم وای دیگه دارم دیوونه میشم گفتم لاقل با این پیج فیک میرم دخترایی که داره رو در میارم بعد میرم تو پیج تک به تکشون میگم دوست پسرمه و قشقرق بپا میکردم