2777
2789
عنوان

خداجونم شکرت

49 بازدید | 8 پست

یه نفر که سنش از من کمتر بود راجب خدا باهام حرف زد من قبلا ادم معتقدی نبودم اما از وقتی حرفایی اون بچه رو شنیدم چشمم انگار باز شد حتی اتفاقی که من فکر میکنم بده هم از نظر خدا حکمتی توشه  الان که مینویسم حالم از درون ارومه اما خیلی ناراحتم نمیدونم حالمو چجوری توصیف کنم سپرده به اون بالایی اما ازش میخام مثل همیشه صبور نباشه و دعامو مستجاب کنه راسته که میگن خدارو میتونی تو روزای بدت پیدا کنی و ارومت میکنه و باعث قوت قلب میشه 

به مرحله ی خوبی رسیدی

میشه برای مشکل بزرگی که برای من پیش اومده دعاکنی؟

اجرت با صاحب الزمان

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم الهی مشکل همه حل بشه

انشاالله شماهم حاجت روا بشی بحق زهرا

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
انشاالله شماهم حاجت روا بشی بحق زهرا

قوربونت برم 🥲

بچه ها توروخدا قدر داشته هاتونو بدونید تن سالم خانواده سقف بالاسر من میبینم از مثلا یه چیز جزیی که روز فلان کادو نداد ناراحتین زندگی خیلی فراتر از این چیزای پوچ

قوربونت برم 🥲بچه ها توروخدا قدر داشته هاتونو بدونید تن سالم خانواده سقف بالاسر من میبینم از مثلا یه ...

تاپیک ها رو میبینم نمیدونم بخندم یا گریه کنم از دغدغه مردم.... 

خیلی ها دلشون خونه دردشونو خدا فقط میتونه چاره کنه بعضیام اینجا بفکر اینن تاپیک راجب پسری که تو خیابون چپ نگاهشون کرده غصه بخورن