بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم یه مدت همین بودم تکنیکای سریع خوابیدن رو امتحان کن مثلا ۴۷۸
احتمالا استرس یا اضطراب داری در کل یه دلیلی هست که تورو بهم ریخته
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
هرچیزی به ذهنت میاد رو بنویس یا برای تخلیه ی خودت رو کاغذ خط خطی کن
بعد که نوشتی میتونی برگه رو تا بزنی و بزاری یه جای امن و با خودت بگی دیگه بهشون فکر نمیکنی و دفن شدن و تمام
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
دلیل که زیاد هست ولی خیلی اذیتم خواب راحت ندارممیشه توضیح بدی راه حلتو؟
۴ ثانیه دم ۷ ثانیه نگه دار ۸ ثانیه بده بیرون