2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه ❌😐

264 بازدید | 8 پست

من عقد هستم دوساله ...

داریم جدا میشیم نمیاد اذیت می‌کنه منم مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا که تحت فشار باشه ولی باز اقدامی نمیکنه 

حالا رفته اظهار یه فرستاده برام و توش نوشته که  کلی آدم فرستادم برگشتی و وسایل زندگی امادست و...زندگی مشترکمان رو دوست دارم و قصد ادامه دارم و سه روز وقت داری تمکین کنی  درحالی که همه اینایی که گفته برعکسه😐

من دوشیزه هستم و رابطه کامل نداشتیم هیچوقت پس چرا رفته همچین اظهار یه ای ثبت کرده؟؟؟ درک نمیکنم اصلا 

درک نمیکنم چرا اینکارو کرده مگه خودش و وکیلش نمیدونن دوشیزه می‌تونه تمکین نکنه؟؟؟؟

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دروغه همش

خب همین دیگه توام یه اظهاریه بنویس براش

بگو در جواب اظهاریه شماره فلان شما 

اولا هیچ فردی با ذکر سند و شاهد برای تفاهم اقدام نکرده 

دوما هیچ منزلی اماده نشد و کذبه در صورت صحت حرف شما تقاضای کارشناس  میکنم از دادگاه خانواده برای محیا بودن منزل مشترک 

سوما ضمن شروط مطرح شده تمکین بعد از برگزاری عروسی مقدور است . 

اینجور حرفا 

از حق حبست استفاده کن 

نهههه زیر بار نریااااا

اونطوری میتونی شناسنامتو از اسمش پاک کنی ولی اگر تمکین کنی دیگ نمیتونی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

اگه شرایط زیرروداری از حق حبس استفاده کن.....

در دوران عقدهیچ رابطه ای نداشتی!

مهریه تو نگرفته باشی هنوز!

و مهریه ات عندالمطالبه باشه نه عندالاستطاعة

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏