2777
2789
عنوان

دوستم بایه مردمتاهله

305 بازدید | 18 پست

سلام یه دوست دارم که چندسال باهم صمیمی بودیم 

چندماهه با یه اقای متاهل تورابطه اس مثل اینکه ماهی ده پونزده میلیون بهش میده هفته ای دوباراینو میبره باغش 

توجیهشم واسه بودن بااین عاقا اینه که باپسرای مجرد بودم خرج نمیکنن دوستمم تقریبا بیکاره هرازچندگاهی ارایشگاه میره 

چندبار غیرمستقیم بهش فهموندم که ادم باید بره سره کار مستقل باشه اه ونفرین کسی پشتش نباشه 

امشب دیدمش باغرور میگفت میخاد برام یخچالمو عوض کنه 

خیلی حرصم گرفت ازش دلش خوشه به این یه قرون دوهزار و خراب شدن رو زندگی اون زن بدبخت 

رابطشونو میبینم حرص میخورم چون خودمم خیانت دیدم جداشدم 

کاش همچین دوستی نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوف عصبی شدم

دوستتو بذار کنار حس میکنم از ایناییه ک خلاف میکنن میندازن گردن بقیه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک لاغری روبیکا.      https://rubika.ir/joing/IHHAGGHE0QHJMPOOFHYVEWXBTMCVKKDX

حالا فکرکن یکی از نزدیکان ما متاهل خرج دوست پسر بیکار و علافش رو میده از پول کارگری شوهر بدبختش خیلی درد داره ادم بهش فکر میکنه... 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم