2777
2789
عنوان

احساس گناه افسردگی خستم

85 بازدید | 9 پست

سلام خواهرای گل من یه مادرم 26ساله دوتا بچه دارم .درگیر افسردگیم خیلی وقته دارو هم مصرف میکنم الان این چند روز کلن خونه نشین شدم با بچه هام حالم گرفتس دست ودلم به هیچ چیز نمیره نا با اشتها میتونم غذا بخورم نه غذا بپزم احساس میکنم هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه.ومن مادر بدیم وبه بچه هام توجه نمیکنم. حالم از خودم بهم میخوره

با همین فکر میخوابی، توی خواب حالت بده و وقتی بیدار میشی حالت اصلا خوب نیست.

برو اینستا چند تا کلیپ شاد ببین با بچه هات، عذاب وجدان هم نداشته باش.

انشاالله مشکلتون هم بر طرف میشه، افسردگی و بیماری های اعصاب بدترین نوع بیماری ها هستند و واقعا ادم زجر میکشه و هیچ کس هم درک نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همین فکر میخوابی، توی خواب حالت بده و وقتی بیدار میشی حالت اصلا خوب نیست.برو اینستا چند تا کلیپ ش ...

افسردگی چیزی نیس که با دیدن ۲تا کلیپ از اینستا حال آدم خوب بشه  و گرنه گوشی که دست همه هس کلیپ شاد هم نگاه میکنن ولی مقطعی حالشون خوب میشه ‌این که راه حل نیس

اینستا خودش علاوه بر خیلی محسناتی که عامل افسردگی هس

افسردگی چیزی نیس که با دیدن ۲تا کلیپ از اینستا حال آدم خوب بشه و گرنه گوشی که دست همه هس کلیپ شاد ه ...

من گفتم افسردگی شون‌خوب میشه؟ من گفتم گوشی دستش بگیره توی اینستا بچرخه؟, لطفا قبل از اینکه نظر کسی را درست نخوندید ریپ نزنید. گفتم با این حال نباید بخوابه! حتی شده فقط برای امشب قبل خواب حال دلش را بهتر کنه. چون اگه با این حال بخوابه فردا حالش بدتره. خودشون هم که گفتند دارند دارو میخورند. بهتر از اینه که یه گوشه نشسته باشه و داش برای بچه هاش ناراحت باشه و عذاب وجدان گرفته باشه!!!! حداقل هم خودش هم بچه هاش به لبخند قبل از خواب میزنند.

من گفتم افسردگی شون‌خوب میشه؟ من گفتم گوشی دستش بگیره توی اینستا بچرخه؟, لطفا قبل از اینکه نظر کسی ر ...

من هرچقدم حالم خوب باشه.بازم از خودم دلخورم.بعضی اوقات زیادی شادم برا مادر بودن سنگین نیستم.وقتیم میخوابم هرشب بدون استثنا خواب میبینم  خوابای عجیب وطولانی .یه شبمم بدون دردسر نخوابیدم.

افسردگی رو همه ب نحوی تجربه کردیم اما بعضی آدما خیلی درگیرش میشن و فاصله گرفتن ازش سخته توی این دوران یه مشاور یا پشتیبان خیلی لازمه من و خانواده بردن پیش دکتر هانیه بذرافشان واقعا خوب شدم