2777
2789

و نی نی توی شکمم مرد😢

خیلی شکه شدم امروز سقط کردم 

الانم باورم نمیشه زندگيم روی هواست

همچی با هم اتفاق افتاد

کسی که بهش اعتماد داشتم

دوستم بود رفیقم بود اینکار کرد با من

خدایاشکرت

من به شما احترام می‌گذارم   چون برای خودم شخصیت قائل هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای‌.چقدر ناراحت شدم.چند هفته بودی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خواهرتو تنها نیستی.خدا لعنت زن ومرد خیانت کنه.. تف تو رو  زن خیانت کار که به این مردا پا میدن.اگه اینا پا نمیدن به مرد متاهل راه خیانت بسته میشد..خدا لعنت کنه اینجور زنارو

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

خودت سقط کردی؟

دست خودم نبودم 

خیلی فشار عصبی بهم وارد شد 

درد عجیبی تمام وجودم حس کردم 

بعدش بچم نابود شد 

خواهرتو تنها نیستی.خدا لعنت زن ومرد خیانت کنه.. تف تو رو زن خیانت کار که به این مردا پا میدن.اگه ای ...

من خیلی همسرمو دوست دارم

حاضرم براش بمیرم

اخه من دیروز با داداشم رفتم میزی که سفارش داده بودمو بگیرم 

همسرم گفته بود میرم خونه مامانم 

منم دیدم توی کافه با یک زنه نشسته

چند بارم داداشم این موضوع رو بهم گفته بود

ولی دیشب با هم دیدیم

من واقعا قلبم شکست

جلو نرفتم

شب اومد خونه هیچی نگفتم 

من خیلی همسرمو دوست دارمحاضرم براش بمیرماخه من دیروز با داداشم رفتم میزی که سفارش داده بودمو بگیرم ه ...

بهش اصلا نگفتی چیشده

بهش اصلا نگفتی چیشده

امروز توی بیمارستان بهش گفتم

انکار میکرد. 

تا اینکه داداشم عکساشو بهش نشون داد

رفت از بیمارستان بیرون هنوزم نیومده