2777
2789
عنوان

نوزاد

95 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من دخترم یازده ماهش شده و هنوز شب ها شیر میخوره و الان چند شبه بصورت مداوم میخوره

تا خود صبح

با دکتر صحبت کردم گفت الان که داره دندون درمیاره نمیتونی از شیر بگیریش ولی خب خودمم اذیتم خودم که هیچ

بچه خودش گناه داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم یازده ماهشه دقیقا ، شیر شبم میخکره منم اذیت میشم اما به خاطر اینکه دخترم اذیت نشه تحمل میکنم گناه داره، اگر میخوای یکم کمتر بیدار بشه بهش غذا بده سیرش بکن

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

عزیزم دختر منم یازده ماهشه دقیقا ، شیر شبم میخکره منم اذیت میشم اما به خاطر اینکه دخترم اذیت نشه تحم ...

بهش غذا میدم سیر میشه فایده نداره از موقعی که میخوابه تا صبح که بیدار میشه درحال خوردنه بدون توقف

به نظرت شیرت کم نیست.؟من وقتایی که شیرم مفید نیستو ابکی و کمه دخترم درحال غرزدنو میک زدنه بدون اینکه سیر بشه جتی اگه غذا خورده باشه ولی چیزای مقوی میخورمو شیرم قوت میگیره وقتی میخوره اروم میشه و دیر به دیر شیر میخوره

به نظرت شیرت کم نیست.؟من وقتایی که شیرم مفید نیستو ابکی و کمه دخترم درحال غرزدنو میک زدنه بدون اینکه ...

نمیدونم فک نکنم چون من همه حالت هارو تست کردم بنظر خودم کم نیست اصلا بنظرم گرسنه نیست

نمیدونم فک نکنم چون من همه حالت هارو تست کردم بنظر خودم کم نیست اصلا بنظرم گرسنه نیست

پستونک میدی بهش.؟ببین اگه داره دندون در میارا احتمال اینکه لثه اش میخاره خیلی زیاده دختر من سر دندون دراوردنش همش میخواست سینمو بگیره به قولی سیر بود ولی انگار بچم میخواست خودشو اروم کنه منم پستونک میدادم اروم میشد بعدا فهمیدم گرشنه نبوده فقط خارشو اون درد لثه اش اذیت میکرده