2777
2789
عنوان

حالم گرفته اوضاع خوبی ندارم

148 بازدید | 8 پست

سلام دوستان امیدوارم هر کجای دنیا باشید حالتون خوب باشه همتتتووووون هر کی داره پیام منو میخونه خدا روز منو سر هیچکی نیاره نمیخوام حس ناامیدی بهتون بدم توکلی به خداست و میدونم بندشو تنها و محتاج نمیزاره من یه دختر شاد و سر زنده و پر انرژی بودم برای همه خوبی میخوام حتی دشمنام هیچوقت بد کسی رو نخواستم اما اعتقاد دارم که انسانهای خوب و فرشته نما تو زمین زیادند من ساداتم و این اولین باره که من همچین پیامی میزارم نمیدونم شاید خواست خداست که از شما ها کمک بگیرم من ساداتم اوضاع زندگیم اشفتست زندگی خوب و خوشی ندارم همش درگیری و ناراحتی نه از مجردی خیری دیدم نه الان که متاهلم ۲۵ سالمه اما انگار ۵۰ سالمه پر از دردم.... اگه از دردام و مشکلاتم بگم یک کتاب ۵۰۰ صحفه ای میشه هر کی در حد توانش حتی شده ۱۰ هزار تومان اگه تونستید کمکم کنید دعاتون میکنم به حق امام حسین خدا هزار برابر برگردونه بهتون خدانگهدارن

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

هیچ کسی تو زندگی پشتم نیست کفر نباشه استغفرالله منظورم خانواده دوست آشناست هیچکس بفکرم نیست در صورتی که خودم مرحم درد همه بودم هر کی مشکلی داشت تا جایی که در توانم بوده دریغ نکردم کمکش کردم اما حالا که خودم به یه دوست و تکیه گاه واقعی نیاز دارم تک و تنهام خیلی دلم گرفته امیدوارم برای هیچکسی این حس لعنتی پیش نیاد خدا کمک کنه و زودی من و امثال من رو زود نجات بده ۶۰۳۷۶۹۷۵۳۰۵۸۱۳۰۲ تنها دلخوشیم کمک شماست دعاتون میکنم کمک شما بی جواب نمیمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

خیلی ممنون شرمنده کردید عمیقا از ته دل براتون دعا میکنم فامیل شرفتون چیه الهی هر چی دره تو مسیرتون باز بشه الهی هر چی سنگ تو مسیرتونه برداشته بشه 

شب بخیر

خیلی ممنون عمیقا از ته دل براتون دعا میکنم مثل فامیل شریفتون منشوری از نور تابنده هستید الهی هر چی دره تو مسیرتون باز بشه الهی هر چی سنگ تو مسیرتونه برداشته بشه