2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه ❌🥲

181 بازدید | 17 پست

من عقد هستم دوساله ...

داریم جدا میشیم نمیاد اذیت می‌کنه منم مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا که تحت فشار باشه ولی باز اقدامی نمیکنه 

حالا رفته اظهار یه فرستاده برام و توش نوشته که  کلی آدم فرستادم برگشتی و وسایل زندگی امادست و...زندگی مشترکمان رو دوست دارم و قصد ادامه دارم و سه روز وقت داری تمکین کنی  درحالی که همه اینایی که گفته برعکسه😐

من دوشیزه هستم و رابطه کامل نداشتیم هیچوقت پس چرا رفته همچین اظهار یه ای ثبت کرده؟؟؟ درک نمیکنم اصلا 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

بزار هرچی میخواد بگه

تو زندگی روزمرت کن

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزار هرچی میخواد بگهتو زندگی روزمرت کن

من خودم گفتم طلاق می‌خوام کلی خب نمیاد برای توافق وگرنه مهریه نمی‌خواستم که رفتم گذاشتم اجرا که تحت فشار باشه بیاد طلاق بده

با یه وکیل مشورت کن تین میخواد حق و حقوقت و بپیچونه توافقی بدون هیچی جدا بشی،والله اگه میتونی بگو هی ...

من همون اول گفتم هیچی نمی‌خوام طلاق می‌خوام فقط اون نمیاد بهانه میاره

اظهارنامه فقط به منزله یه خواسته رسمی هست هیچ الزامی برای پاسخگویی نداری بهش ولی میتونه استناد کنه من رسما دعوتش کردم به شروع زندگی مشترک شما اگه هنوز رابطه نداشتی از حق حبس استفاده کن زیر بار شروع زندگی و رابطه نرو که از دستت میره قدرت چونه زنی برو حق حبس رو بخون با یه وکیل هم مشورت کن 

من خودم گفتم طلاق می‌خوام کلی خب نمیاد برای توافق وگرنه مهریه نمی‌خواستم که رفتم گذاشتم اجرا که تحت ...

یواشکی برو خارج کشور مثل ترکیه حالا هرجا میخوای

اونجا زندگیتو کن تا از دست زورگوییاش راحت باشی

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

دوست عزیز ،شما چون باکره هستید میتونید از حق حبس خودتون استفاده کنین و مادامی که تمام مهریه به شما پرداخت نشده باشد می توانید درتمکین نباشید، وزوج می بایست نفقه شمارو در زمانی که از حق حبس خود استفاده میکنید پرداخت نماید،موفق باشید

خب برا دوشیزه نمیتونه تمکین بگیره

منم تعجبم از همینه اون.و وکیلش می‌دونن میتونم تمکین نکنم پس چرا اینکارو کرده

دوست عزیز ،شما چون باکره هستید میتونید از حق حبس خودتون استفاده کنین و مادامی که تمام مهریه به شما پ ...

منم تعجبم از همینه اون.و وکیلش می‌دونن میتونم تمکین نکنم پس چرا اینکارو کرده

میخواد زمان هدر بده. نفقه اجرا گذاشتی میده؟

تازه گذاشتم هنوز خبری نشده برای دادگاه رفتن 

زمان هدر بده چی بسه؟

خانمی ،خونه ووسایل اماده کنه ،میتونه‌برات رای تمکین بگیره 

چون عروسی ،تشریفاته 

ومدت عقد برای فراهم کردن خونه ووسایله 

حق حبس برای وقتی که خونه وسایل نباشه یا مشکلی باشه که قاضی هم تشخیص بده ،اون وقت میتونی بگی حق حبس 

اگه خونه روواقعا تامین نکرده ،یا وسایل ،تحقیق کن ،مدرکش توهم ارائه بده