2777
2789

من دیشب خونه پدرم بودم 

اونا هم از یه شهر دیگه برای یه مراسم اومدن شب بمونن

خواهر کوچیکم و بچهای خودم اونجا بودن و چند ماهه درگیرن همه کار هم کردیم درمان نمیشن چون شپش پیشرفته شده

حالا من دیشب به دخترعنوهام گفتم بچهای ما شپش گرفتن روسریتونو پهن کنید روی بالشت هاتون

الان خواهر بزرگم شنید زنگ زد دری وری گفتن ک ابروی مارو بردی ابروی بچمو بردی مثلا خواستی ثواب کنی گفتی بیشتر گناه کردی هزارتا حرف بارم کرد

بنظرتون من اشتباه کردم؟

خب اون بنده های خدا چه گناهی کردن ک درگیر بشن

حالا امشب رفتن خونه اون یکی عموم شب بمونن

ک دختر اون عمومم شپش گرفته😂😂😂😂

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

ببین پودر عراقی بگیر 

صدرصد جواب میده 

خیلی خوبه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین پودر عراقی بگیر صدرصد جواب میده خیلی خوبه

ممنون

حالا بنظرت من اشتباه کردم گفتم

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
ممنونحالا بنظرت من اشتباه کردم گفتم

ن کار درستی کردی 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
کدوم شهرید

چه ربطی ب شههر داره همجا گرفتن حتی تو بی بی سی گفتن