2777
2789
عنوان

بچهامون شپش گرفتن به دخترعموهام گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی... سس مایونز بزن بزار چندساعت بمونه با سرکه بشور شامپو شپش بگیر دونه دونه بردار با ناخن بکش

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه  سنم درسته عزیزان 

متاسفم تو این دوره زمونه شپش دارید

حالا انشاالله شما این مریضو نگیری

ما ن کثیفیم نه بهداشتو رعایت نمیکنیم

بچها از مدرسه اوردن

ویروسه عین ویروس های دیگه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
موی بچه تمیز باشه چرب نباشه امکان نداره شپش بگیره شپش به سر کثیف میاد

ن عزیزم من ی دختر دایی دارم کلی وسواسه ولی بچه اش از مهد گرفت کنارهم ک باشند میگیرن ربطی ب تمیزی مو نداره خیلی ها از سالن های زیبایی میگیرن

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

موی بچه تمیز باشه چرب نباشه امکان نداره شپش بگیره شپش به سر کثیف میاد

دل نشکن خودتم درگیر میشی

من موهام خیلی تمیزه روزی دوبار حموم میرم شامپوم اصل و خارجیه تاحالا دوبار گرفتم

شپش از خون سر تغذیه میکنه نه از چربی مو

چرا وقتی هیچ اطلاعی از چیزی ندارین حداقل یه سرچ گوگل نمیکنید و دل میشکنید

خب وقتی گلم اینجوری مورد خطاب قرار میدی ممکن هست خودتم بگیری

آخه عزیزم من رعایت میکنم 

اصلا یادم نمیاد مقنعم دانشگاه افتاده باشه 

یا وسیله یکی دیگه رو استفاده کنم 

تازه خالم ۴ تا دختر بزرگ کرد اونم قدیم که همه جا شپش بود همیشه میگفت اگه موتون تمیز باشه شپش نمیاد شپش میره از موهای کثیف تغذیه میکنه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

عزیزم هرروز با شامپوی مخصوص حموم ببرید و حتمااا روزانه رشک رو از سر خارج کنید اگه اینجوری باشه که کل زندگیتونو میگیره

حتمااا روبالشی و ملافه ی یکبار مصرف و حتی کلاه یکبار مصرف لگیرید توخونه استفاده کنید

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸