2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

1316 بازدید | 26 پست

بچه ها ما وضع مالیمون نسبتا خوبه ولی اصلا نمیتونم راهی پیدا کنم شوهرم بهم پول تو جیبی بده. میگه من انقدر که برا تو دخترمون خرج میکنم واسه خودم خرج نمیکنم. چیکار کنم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوران نامزدی باید پول میگرفتی تا عادت کنه شوهر من صبحا که میخواد بره سرکار پولمو میزاره رو میز.مثلا بهش بگو با فلانی بیرون بودم از فلان چیز خوشم اومد پول نداشتم بخرم چه حیف شد.یا چون پول نداشتم از مامانم قرض گرفتم شاید جواب داد

واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ‌ موشہ
من کل حقوق شوهرم دست منه ..ی مقداری رو بهش میدم پول تو جیبیش😂😂😂

آفرین ب توو بانوی مقتدر ...🙄

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من کل حقوق شوهرم دست منه ..ی مقداری رو بهش میدم پول تو جیبیش😂😂😂

بقیه رو خرج میکنی یا پس انداز

هــــر روز بخنــ  ــد همه چیز در این دنیـــا موقتی ست... حتی روزهـــای بد   و شب هـــای بی خــوابی...
بقیه رو خرج میکنی یا پس انداز

خرج خونه میشه دیگه..

برا من ک فقط نیس کل خرج خونه و خودم و بچمه

خرجی شوهرمم همون اول بش میدم تا ته ماه هیچ پولی نمیدم بهش مگر مواقع خاص

این زمونه نمیشه چیزی پس انداز کرد روزی ده تومن پول توجیبی دخترمه فقط همین پس انداز میشه براش😂

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
آفرین ب توو بانوی مقتدر ...🙄

چون شوهرم خیلی ولخرجه واسه همین قبول کرد..وگرنه مردا تن ب این کار نمیدن

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
چرا هر وقت خواستم اونم از حد نیازم کمتر میده بعدم توصیه میکنه مقرون به صرفه خرید کن. 

خب همون یه بخشش رو پس انداز کن

فک کن نیس

مثلا بیست تومن میده پنج تومنش رو بذار کنار همون اول

حالا چیزایی که بخوای رو میخره براتون؟ سخت نمیگیره؟