2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 26 پست
از دوران نامزدی باید پول میگرفتی تا عادت کنه شوهر من صبحا که میخواد بره سرکار پولمو میزاره رو میز.مث ...

ای بابا اون از خداشه من از مامانم بگیرم البته راست میگی یکم بد یادش دادم .اخه میدونی بدیش اینجاست که کمتر بیرون میرم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا اون از خداشه من از مامانم بگیرم البته راست میگی یکم بد یادش دادم .اخه میدونی بدیش اینجاست که ...

خو از مامانت پول بگیری بالاخره باید پس بدی دیگه حتما هر چی مامانت بهت پول میده پس نمیگیره که تو و شوهرت بد عادت شدین.یا مثلا بگو بچم پیش دوستاش بود همه فلان چیزو خریدن واسه بچه هاشون بچه منم ازم همون چیزو خواست پول نداشتم بخرم خیلی گریه کرد و فلان دروغ مصلحتی بگو  

واســہ آرزوهامون تلاش کنیم پنیر مجانـــے فقـــط تو تلہ‌ موشہ

[QUOTE=50984320]خب همون یه بخشش رو پس انداز کن فک کن نیس مثلا بیست تومن میده پنج تومنش رو بذار کنار همون اول حالا .

اره تا حدودی میخره میدونی قسط خیلی برداشته انگار عادت کرده پول تو دستش ازاد میمونه سختشه انگار حتما باید سر برج استرس قسط داشته باشه واسه خاطر همین کمتر به من پول میده

خو از مامانت پول بگیری بالاخره باید پس بدی دیگه حتما هر چی مامانت بهت پول میده پس نمیگیره که تو و شو ...

میدونی چیه شوهرم فکر میکنه خودش از زیر سنگ پول در میاره و بدهی زیاد دارن ولی بابا و مامان من اصلا مشکلی ندارند که پولشون از پارو بالا میره حالا به منم دادند وظیفه شونه قرضی نیست که برگردودنند. بیچاره مامانم بعضی وقتها از پس انداز خودش بهم میده ولی من خیلی کم میتونم پسش بدم این موضوع خیلی ناراحتم میکنه