2777
2789

همسایه ای که ۲۴ ساعت سر صدا میکنند از عمد لج کردن چون یکبار تذکر دادیم

مدیر ساختمان هفته ای یک بار دم درشون هست 

فایده نداره .

نمیتونم منم صدا بدم یک بار اهنگ بلند گذاشتم خودم اذیت شدم

میگید چیکارشون کنم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرید دفتر خدمات قضایی خیلی راحت یه شکایت مینویسید

باید شاهد ببرم دادگاه کی میاد شهادت بده

مگه میخوان چیکارش کنن اصلا؟ اینهمه جرم مبشه چیکارکردن که حالا سر این بیارن؟ اگه مملکت قانون داشت که ابنطوری ازار مردم نمیاد

یه همسایه داشتیم از ساعت ۱ بعد از ظهر تا 8 شب بکوب پشت سرهم اهنگ میذاشت چون تنها بود مخصوصا اهنگ من خوابم نمیبره کوفتی رو 

حالا چیشد ؟ تایم کاری مام از ۸ شب به بعد شروع شد جارو کشیدن رقصیدن و هر چیزی ک اون انجام میداد تا دیگه خفه خون گرفت

.

نکنه جاری منی که هی جارو میزنه به سقف

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشق جاریتم 

ولی من مجردم

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

باید شاهد ببرم دادگاه کی میاد شهادت بدهمگه میخوان چیکارش کنن اصلا؟ اینهمه جرم مبشه چیکارکردن که حالا ...

اووو تا کجا رفتی 😂 صداشونو ضبط کن شوهذی پدری مادری کسی نیست مگه کنارت؟اونا شاهد

یه همسایه داشتیم از ساعت ۱ بعد از ظهر تا 8 شب بکوب پشت سرهم اهنگ میذاشت چون تنها بود مخصوصا اهنگ من ...

من تنها نیستم نمبتونم هرکاری خواستم کنم صدای یکی دیگ درمیاد پایه نیستن اعضای خونه

من پسرم خیلی شیطونه خیلی بدو بدو میکنه اصلا خیلی هیجان داره خیلی بهش تذکر میدم اروم ندو بشین خودم از همسایه پایینیمون خجالت میکشم اونا از اون ادمان که۱۰میخابن ما تازه همسرم ساعت ۱۰از سرکارمیاد سر این موضوع خیلی ناراحتم

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده

همسایه ی پایین ما هم خیلی بیشعورن.همیشه الکی شیر آب رو باز میکنن ماشین میشورن ،هر روز سه ساعت حمومن و یکسره اصراف میکنن انقدر تا آخر شیر آب رو باز میکنن ما بالا اصلا آب نداریم.میگن مشترکه به کسی ربطی نداره .حتی فامیلهاشونو میارن اینجا میرن حموم اصلا یه وضعی