2777
2789
عنوان

به نظرتون با همسایه بیشعور باید چه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 21 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایه ی پایین ما هم خیلی بیشعورن.همیشه الکی شیر آب رو باز میکنن ماشین میشورن ،هر روز سه ساعت حمومن ...

خداییش قیمت ابو باید بیشتر کنن بعضیا خیلی اب الکی هدر میدن قطره قطرش باارزشه

خداییش قیمت ابو باید بیشتر کنن بعضیا خیلی اب الکی هدر میدن قطره قطرش باارزشه

دقیقا ،بخدا انقدر از دستشون حرص میخورم که موهای سرم سفید شدن و ریختن.اصلا حرف گوش نمیدن ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بهشونگفتیم شیر آبو کمتر باز کنین از لج بیشتر باز میکنن و تا یه حموم میریم شیر آبو الکی باز میزارن اصلا حموم آب نمیاد.الانم از ساعت ۶ تا الان داشت تو حیاط ماشینشو میشست و شیر آب الکی باز بود و هدر میرفت.پمپ آب از دستشون خراب شد.خدا ازشون نگذره که انقدر الکی آب رو هدر میدن.

باید شاهد ببرم دادگاه کی میاد شهادت بدهمگه میخوان چیکارش کنن اصلا؟ اینهمه جرم مبشه چیکارکردن که حالا ...

ابجی جونم میشه درخواستمو قبول کنی قبلا شرایط تورو داشتم شکس عشقی خوردم چون تجربه داری 🥲