2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه 🥲❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 57 پست
از شدت استرس جرات نمیکنم برم 😐😐😐😐

استرس نداشته باش

اگر بیهوشت کرده باشه که نکرده بعد از بیدار شدن حتما درد تو لگن و کمر داری و از حالاتت میتونی متوجه بشی که اتفاقی برات افتاده 

به نظرم یه تیر تو تاریکی زده ببینه چی میشه

دکتر هم رفتی با استرس و ترس به دکتر چیزی نگو که اصولا دکتر ها براساس حالت جوابتو میدن

بگو اومدم نوع بکارتم رو چک کنم ببینم چه مدلیه

حقوق شما به عنوان یک دوشیزه:شما کاملاً حق دارید که تا زمان تمایل و رضایت شخصی‌تان در رابطه با مسائل ...

اره جالب بود

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک ندارم ... ما رابطه کامل نداشتیم هیچوقت تو این دوسال تنها احتمالی که میدم اینه که نکنه چند شبی که ...

عزیزم این کارو کرده شمام حق حبس و بگیر خیلیا از اینکارا میکنن شمام در جوابش این کارو بکن

شک ندارم ... ما رابطه کامل نداشتیم هیچوقت تو این دوسال تنها احتمالی که میدم اینه که نکنه چند شبی که ...

خب بهتر نیست بری متخصص زنان به جای تکرار این که بیهوش ت کرده؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
استرس نداشته باشاگر بیهوشت کرده باشه که نکرده بعد از بیدار شدن حتما درد تو لگن و کمر داری و از حالات ...

اعدیعنی متوجه میشم ؟؟

چطوریه دردش ؟ 

پس اگر اینطور هست که میگی فکر کنم کاری نکرده 

نه ندارن ولی اون رفته چنین ادعایی کرده یعنی اینکه رابطه داشتیم درحالی که نداشتیم میگم وقتی رفته چنین ...

چه قالتاقه

یا خیالش راحته یا میخواد به تو استرس بده بترسی

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

چه قالتاقهیا خیالش راحته یا میخواد به تو استرس بده بترسی

تو اظهار نامه نوشته کلی آدم فرستادم برای برگشتنش نیومده 

وسایل تکمیله خونه تکمیله سه روز وقت داری تمکین کنی چون زندگی مشترکمان رو دوست دارم 

تمام چیزایی که نوشته برعکسه کاملا

اول برو دکتر زنان اگه دختر بودی میتونی علاوه بر استفاده از حق حبس به خاطر اطاله ی دادرسی شکایت کنی ا ...

منم خیالم راحته رابطه نداشتیم ...

چیزی که گفتم درباره بیهوشی و اینا یه احتماله 

اومدم مشورت بگیرم ببینم بنظرتون ممکنه احتمالی که دادم درست باشه؟

نداره ولی نوشته تو اظهار نامه که تکمیله😐

برو پیش ی وکیل که برات لایحه بنویسه روی این شکایتش

بنویسه ایشون خونه و اسباب منزل تهیه کنه و آمادگی تمیکن دارم(قرار نیست تمکین کنی فقط جهت اینکه اذیتش کنی و مجبور بشه خونه اسباب منزل بخره) 

با این کار هیچ غلطی نمیتونه بکنه و ناچار میشه برای جدایی باهات توافق کنه

در ضمن اشاره هم کن که دوشیزه هستی و مدتهاست که درخواست کردی تو رو به زندگی مشترک ببره اما اقدامی نکرده

نترس همینو بگو وکیل برات لایحه کنه

اصلا از تمکین نترس، من خودم با اینکه تو زندگی بودم نتونست کاری کنه

برو پیش ی وکیل که برات لایحه بنویسه روی این شکایتشبنویسه ایشون خونه و اسباب منزل تهیه کنه و آمادگی ت ...

وکیلم گفت نیازی به جواب دادن نیست اگر برسه به دادگاه میتونی از خودت دفاع کنی بگی دوشیزم تا مهریه رو کامل نده نمیام

بله عزیزم می‌دونم اینو ولی میگم وقتی رفته ادعا کرده رابطه داشتیم پس یعنی خیالش از این بابت راحته که ...

مگه وقتی پیشش میخوابیدی قصد طلاق داشتید که همچین کاری بکنه ؟اون موقع که خبر نداشت قراره طلاق بگیرید احتمالا خبر نداره منم خالم تو عقد جدا شد طرف عدم تمکین زده بود بهش که حتی برسی هم نکردن ببین خالم دوشیزه هست یا نه گقتن عقد هستید و عدم تمکین خود به خود رد شد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
اعدیعنی متوجه میشم ؟؟چطوریه دردش ؟ پس اگر اینطور هست که میگی فکر کنم کاری نکرده

درد تو ناحیه لگنت داری مخصوصا موقع نشستن 

دردش تا حد کمی شبیه درد پریودیه

ولی به نظر من حتما به پزشک زنان مراجعه کن؛تا با اطمینان کامل بقیه روند دادخواستت رو طی کنی 

وکیلم گفت نیازی به جواب دادن نیست اگر برسه به دادگاه میتونی از خودت دفاع کنی بگی دوشیزم تا مهریه رو ...

خب اگه وکیل داری که چه بهتر

نترس هیچ کاری از پیش نمیبره، میخواد اذیتت کنه