2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه 🥲❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 57 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که عقلم می‌کشه و می‌دونم و درجریانم می‌دونم رابطه کامل هرگز نداشتیم ولی میگم سه چهار بار شب ...

لطفا برو دکتر مگه فیلمه که از اینکارا بکنه به هیچ وجه قبول نکن رابطه داشتید حتی اونا رابطه های سطحیم نگو تا اسمش از شناسنامت پاک شه

عزیزم شما باکره ای اصلا نیازی نیست تمکین کنی

بله عزیزم می‌دونم اینو ولی میگم وقتی رفته ادعا کرده رابطه داشتیم پس یعنی خیالش از این بابت راحته که رفته ادعا کرده درسته؟ 

اینکه خیالش راحته میترسونه منو میگم نکنه چندباری که پیش هم خوابیدیم بیهوشم کرده کاری کرده

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

عزیزم اگر تمکین نکنی نفقه بهت تعلق نمیگیره توهم برو اظهاریه بده ک میخام از حق حبس استفاده کنم 

ینی چون باکره هستم تا مهریه ام پرداخت نشه تمکین نمیکنم و اگر مهریتو کامل نده وظیفشه هم نفقه بده هم مهریه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

مگه خونه و اسباب منزل داره که از شما خواسته تمکین کنی؟

نداره ولی نوشته تو اظهار نامه که تکمیله😐

• حقوق شما به عنوان یک دوشیزه:شما کاملاً حق دارید که تا زمان تمایل و رضایت شخصی‌تان در رابطه با مسائل زناشویی تصمیم بگیرید. در صورتی که رابطه‌تان به صورت کامل انجام نشده و شما به طور رسمی تمکین نکرده‌اید، هیچ فشاری نمی‌تواند شما را مجبور به انجام چیزی کند که با آن راحت نیستید.
  • اظهارنامه‌ای که دریافت کرده‌اید:ارسال چنین اظهارنامه‌ای معمولاً به معنی درخواست ادامه رابطه یا مذاکرات برای حل اختلافات است. این نمی‌تواند به تنهایی یک اقدام قانونی محسوب شود، بلکه ممکن است بخشی از فرآیند میانجیگری یا حتی فشار روانی باشد.
  • مسئله بیهوش کردن یا هر اقدام غیرمجاز دیگر:اگر نگرانی دارید که ممکن است اتفاقی ناخوشایند در گذشته افتاده باشد، بهتر است با مشاور یا وکیل مشورت کنید تا اقدامات لازم را انجام دهید. شما می‌توانید از مشاوره پزشکی یا روانشناسی برای اطمینان از صحت شرایط خود استفاده کنید. در صورتی که احساس خطر می‌کنید، می‌توانید به مقامات قانونی گزارش دهید.
  • اجرای مهریه و نفقه:اگر تصمیم به جدایی دارید و مهریه و نفقه‌تان را در جریان قرار داده‌اید، اقدام قانونی شما کاملاً به‌جا است. او موظف است که این مسائل را پیگیری کند.
  • مراجعه به وکیل یا مشاور حقوقی:برای اطمینان از حقوق قانونی خود، بهترین کار این است که با یک وکیل خانواده مشورت کنید تا روند کارهای قانونی به‌طور دقیق و به نفع شما پیش رود. وکیل می‌تواند شما را در برابر هرگونه فشار یا اقدامات غیرقانونی محافظت کند.
  • جواب چت جی بی تی
نداره ولی نوشته تو اظهار نامه که تکمیله😐

عزیزم برات نوشتم چیکار کن من شوهرم حقوق خونده مورد مث شما داشته

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بله عزیزم می‌دونم اینو ولی میگم وقتی رفته ادعا کرده رابطه داشتیم پس یعنی خیالش از این بابت راحته که ...

عزیزم ادعا کنه منم ادعا میکنم بهش بگو مدرک دارم باکره ام خودش خیط میشه چارشم یه دکتر زنانه که گواهی بکارت بده اونوقت شما میتونی از حق حبست استفاده کنی اونم بره گمشه 

اره حق حبس داری. اگه شک داری باکره ای یا نه برو پیش یه متخصص زنان مطمئن بشی

شک ندارم ... ما رابطه کامل نداشتیم هیچوقت تو این دوسال 

تنها احتمالی که میدم اینه که نکنه چند شبی که پیشم خوابیده ببهوشم کرده کارشو کرده 

آخه مگه احمقه وقتی می‌دونه باکره هستم رفته درخواست تمکین داده؟