2777
2789
عنوان

ادعای دروغ همسرم برای دادگاه 🥲❌

1160 بازدید | 57 پست

من عقد هستم دوساله ...

داریم جدا میشیم نمیاد اذیت می‌کنه منم مهریه و نفقه رو گذاشتم اجرا که تحت فشار باشه ولی باز اقدامی نمیکنه 

حالا رفته اظهار یه فرستاده برام و توش نوشته که زندگی مشترکمان رو دوست دارم و قصد ادامه دارم و سه روز وقت داری تمکین کنی 

من دوشیزه هستم و رابطه کامل نداشتیم هیچوقت 

استرس گرفتم از این موضوع نکنه تو اون سه چهار باری که موند خونمون پیشم خوابیده بود بیهوشم نکرده باشه کاری کنه ؟؟؟؟ 

چون من دوشیزه هستم حق اینو دارم تمکین نکنم پس رو چه حسابی رفته اظهار یه فرستاده ؟؟؟؟ 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

کاری نداره برو  دکتر زنان گواهی بکارت بگیر خیالت راحت باشه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره برو دکتر زنان گواهی بکارت بگیر خیالت راحت باشه

پارسال گرفتم گواهی رو 

دوباره برم یعنی ؟ یا بذارم برسه به پزشک قانونی خودشون چک کنن

حق حبس و استفاده کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر کاری کرده بود که میفهمیدی ولی برای اطمینان برو دکتر چک کن ببین اوکیه یا نهبعد برو برای حق حبس اق ...

تا جایی که عقلم می‌کشه و می‌دونم و درجریانم می‌دونم رابطه کامل هرگز نداشتیم 

ولی میگم سه چهار بار شب مونده پیشم نکنه بیهوشم کرده باشه تو بیهوشی کاری کرده باشه ؟

چون ارتجاعی هست ممکنه خون نیومده باشه

پارسال گرفتم گواهی رو دوباره برم یعنی ؟ یا بذارم برسه به پزشک قانونی خودشون چک کنن

بله دوباره برید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

تا جایی که عقلم می‌کشه و می‌دونم و درجریانم می‌دونم رابطه کامل هرگز نداشتیم ولی میگم سه چهار بار شب ...

برو دکتر زنان تا مطمئن  شی

صبر نکن برای پزشک قانونی

بعدش حتما روی حق حبس اقدام کن

تا مهریه کامل نده حق درخواست تمکین نداره به هیچ وجه

خودش مجبور میشه کوتاه بیاد

مگه نامزدا هم حق تمکین دارن؟😐

نه ندارن ولی اون رفته چنین ادعایی کرده یعنی اینکه رابطه داشتیم درحالی که نداشتیم 

میگم وقتی رفته چنین ادعایی کرده یعنی خیالش از دوشیزه نبودن من راحته 

برای همین استرس گرفتم میگم نکنه بیهوشم کرده کاری کرده 

برو دکتر زنان تا مطمئن شیصبر نکن برای پزشک قانونیبعدش حتما روی حق حبس اقدام کنتا مهریه کامل نده حق ...

از شدت استرس جرات نمیکنم برم 😐😐😐😐