2777
2789
عنوان

ازدواج چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 36 پست
چکار کنیم بنظرت؟

نمیدونم من که دیگه خواستگار درست و حسابی هم ندارم

سالی یدونه اونم چه تحفه ای میان گند میزنن به اعتماد بنفس آدم بخدا 

هر چی دعا و توسل و ختم انجام میدم هیچ اثری نداره

تازه گلِ جوونی تون هستعالیهازدواج توی این سنم عالیهحالا اینا که کودک همسر هستن چه خیری دیدن که چهل س ...

اسمان من هیچ وقت دنبال خرید و فانتزی بازی نبودم و الان هم همینطور ولی مغزم از کار افتاده دیگه نمیتونم سر کار برم دوس دارم همیشه تعطیل باشم این شوهر مسخره هم شده ورد زبان ها اگه نکنی با حقارت نگاهت میکنن من شغلم هم فنی هست نیاز به تمرکز داره ولی یه طوری شدم دکمه power لب تابم نمیتونم روشن کنم الان دقیقا یکماه فکر فکر فکر ..... دورم هم نگاه میکنم با اینکه از دیدگاه دیگران شغلم عالیه ولی هر چی به درد نخور دورم گرفته هر روز هم تا شش عصر سرکار گاهی هم به عمد دیرتر میام خونه تا بیشتر فکر کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هرسنی که موقعیت ازدواج پیش اومد حتما ازدواج کن،،،در ضمن مثلا اگه مردی ۴۷ ساله بیاد با شما اختلاف سنی ۷ داره،،،و مناسب شماست ،،شما نباید انتظار مرد ۳۰ ساله داشته باشی

اسمان من هیچ وقت دنبال خرید و فانتزی بازی نبودم و الان هم همینطور ولی مغزم از کار افتاده دیگه نمیتون ...

حق دارین

بدن ما ساختار خاصی داره

ازدواج برای ما تعبیه شده از قبل

از خدا بخواه که یه همسر عالی نصیبت کنه

منم برات دعا میکنم

الهی عاقبت بخیر بشی

آمین🌸

تو هرسنی که موقعیت ازدواج پیش اومد حتما ازدواج کن،،،در ضمن مثلا اگه مردی ۴۷ ساله بیاد با شما اختلاف ...

قیافه هاشون خیلی پیره بالا میارم درسته سنم بالاست ولی اینقدر پیر نیستم ...... ولی دهن مردم بسته نمیشششششه نمیشششه عذابت میدن

اسمان من هیچ وقت دنبال خرید و فانتزی بازی نبودم و الان هم همینطور ولی مغزم از کار افتاده دیگه نمیتون ...

دقیقا حرفا و نگاه بقیه خیلی آزار دهنده س منم خیلی فکر میکنم همش ذهنم درگیره

دقیقا حرفا و نگاه بقیه خیلی آزار دهنده س منم خیلی فکر میکنم همش ذهنم درگیره

اینکه فامیل بعضی هاشون بچه همسن شما داشتند زنگ میزنن خونه عقده های کنکور و رقابت از سرت خالی کنن چون اون موقع دخترهاشون رد شدند خب یعنی نمیدونی من چند سالمه !!!! انتظار داشتن دانشگاه بهترین شوهر ها کنیم یا سرکار..... من گذاشتم سرکار ولی جز حسادت هیچ

اینکه فامیل بعضی هاشون بچه همسن شما داشتند زنگ میزنن خونه عقده های کنکور و رقابت از سرت خالی کنن چون ...

برا منم هیچ دانشگاه و سر کار و هر جایی که فکرشو بکنی....

فقط همیشه تو چشم بقیه بودم که دانشگاه رفته استخدام شده سر کار می‌ره چه حسادتها باهام که نکردن اینم از آخر و عاقبتم تک و تنها موندم اونایی که نصف من سن دارن بدون هیچ کدوم از این دردسرهایی که من برا زندگیم کشیدم راحت رفتن سر خونه زندگیشون بچه هم دارن حالا من باید بشینم حسرت اونا رو بخورم🥺

برا منم هیچ دانشگاه و سر کار و هر جایی که فکرشو بکنی....فقط همیشه تو چشم بقیه بودم که دانشگاه رفته ا ...

متاسفانه !!! فقط توی چشم افتادیم من الان هم موقعیت کاریم بالا میره تموم همکارها حسادت حساااادت متاهل ها بخصوص .... گریه ام گرفته خیلی سختی کشیدم تا دکتری تا ارتقا کاری ولی.... شاید بختمون مثل زمستانه آخرش یه برف میاد کل ماه های نداشته را جبران کنه شاید هم هیچ وقت نیاد ولی من دیگه یواش یواش دارم همه چی را ول میکنم بهم ریختم خیلی 

متاسفانه !!! فقط توی چشم افتادیم من الان هم موقعیت کاریم بالا میره تموم همکارها حسادت حساااادت متاهل ...

من همش میگم کاش هیچی نداشتم ولی دلم خوش بود

کاش آخرش خوب باشه هم برای شما هم برای من

۳۸ سالگی با یه آقای ۴۳ ساله ازدواج کردم و خوشبختی دارم بدبختی هم دارم ازدواج خوبه ولی باید پیش بیاد سر کار میری پولتو جمع کن مسافرت برو تو سفر میتونی سوژه های خوب پیدا کنی منم تو تور  ترکیه پیدا کردم 

متاسفانه !!! فقط توی چشم افتادیم من الان هم موقعیت کاریم بالا میره تموم همکارها حسادت حساااادت متاهل ...

پول تو جمع کن برو سفر ، توسفر پیدا کن منم مثل شما بودم تو تور ترکیه شوهر کردم ولی من به خودم خیلی می‌رسیدم