2777
2789

تغییر مثبت یا منفی؟ ؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستان از اینجا شروع شد که من تو زندگیم خیلی به مشکل خورده بودم

اگه تاپیکای قبلمو بخونید خودتون متوجه میشید

از شکست عشقی و مشکلات تو روابطم بگیر تا مشکلات مالی و ..

._.

خلاصه با این روش به خیلی چیزا رسیدم

انقد زیاده که نمیدونم از کدومش بگم

مثلا من یه مدت بود که در به در دنبال کار بودم ولی پیدا نمیکرد بعد استفاده از قانون ،صاحب شغل شدم

یا اینکه تو روابط عشقی استفاده کردم

من خیلی دختر معمولی هستم ولی همیشه آرزو داشتم یه پسری که خیلی خفن باشه😂 (خوشگل و پولدار و ..) بیاد سراغمو و عین فیلم ها ی کره ای بیوفته دنبالمو و جون بده برام 🤣🤣

میدونم خیلی مسخرست ولی برام اتفاق افتاد

طوریکه دوستام میگفتن چجوریه که این پسره افتاده دنبال تو

._.

دو سه تا کلیپ هست که کاملا توضیح میده روش کار رو 

تو نی نی سایت دیگه نمیشه لینک گذاشت بخاطر همین یه کانال زدم کلیپ ها رو اونجا گذاشتم برید ببینید (تو امضام گذاشتم لینک رو ) یا اینکه این آیدی رو تو روبیک سرچ کنین jazb_page بعد بزنید رو قسمت کانال 

اگه وقت ندارید که کلیپ ها رو الان ببینید ،حتما سیوشون کنید که اگه بعدا کانال پاک شد به فیلم ها دسترسی داشته باشید 

اگه شد به دوستاتون هم بگید که اونا هم استفاده کنن

حال داشتید منم دعا کنین😂

._.

دو سه تا کلیپ هست که کاملا توضیح میده روش کار رو تو نی نی سایت دیگه نمیشه لینک گذاشت بخاطر همین یه ک ...

واقعا جوابه؟؟؟

من ک خیلی راها رو رفتم نذر کردم دعا کردم نمازی نمونده نخونده باشم دعایی نمونده ک نکرده امام و امامزاده نبوده که متوسل نشدم 

ولی بدون نتیجه بوده متاسفانه 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

واقعا جوابه؟؟؟من ک خیلی راها رو رفتم نذر کردم دعا کردم نمازی نمونده نخونده باشم دعایی نمونده ک نکرده ...

شاید به صلاحت نبوده عزیزم

من خودم کسی رو میخواستم بعها فهمیدم آدم درستی نبوده که قسمتم نشده 

این راه برای من جواب بود

._.

شاید به صلاحت نبوده عزیزممن خودم کسی رو میخواستم بعها فهمیدم آدم درستی نبوده که قسمتم نشده این راه ب ...

عزیزم من کلا ازدواج نیتم بود کیس خاصی   مدنظرم نبود و نیست 

دوسپسری هم نداشتم تا الان ک ۳۵سالمه 

عزیزم من کلا ازدواج نیتم بود کیس خاصی مدنظرم نبود و نیست دوسپسری هم نداشتم تا الان ک ۳۵سالمه

فقط ی مرد مهربون و خوب از خدا میخواستم 

انشالله یه مرد خوب قسمتت بشه عزیزم و به حاجتت برسی❤️

خدا از زبون خیرت بشنوه ان شاءالله