2777
2789

سلام دوستان. من سه ماهه زایمان کردم و دوست دارم زود لاغر شم پوست شکمم و پهلوم حسابی ترک خورده و کلا اعتماد به نفسم پایین اومده. میخوام برم لیزکنم موهای زایدمو با دستگاه دایودو اینکه ترکای شکمم و منافذباز پوستمو میکرو نیدلینگ کنم. کسی تجربه داشته؟توروخدا برا لاغری بعدازسزارین هم پیشنهادی دارید بگیددردوران شیردهی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. در هنگام لیزر موهای زائد حواستان به کلینیک زیبایی که بهش مراجعه می کنید باشه. تجربه پزشک تان و همینطور دستگاه لیزری که استفاده می کنه خیلی مهمه. در کل برای لیزر موهای بدن بایستی وسواس لازم رو داشته باشید والا نتیجه خوبی که نمیگیرید و اذیت هم میشید. مخصوصا برای لیزر موهای ناحیه تناسلی حواستان بیشتر باشهمرکز لیزر مو و زیبایی بهتین با بهره گیری از سه دستگاه جدید و قدرتمند ( الکساندرایت ، دایود  و  اس اچ آر ) انواع خدمات لیزر موهای زائد کل بدن را به مراجعین خود به بهترین شکل ممکن ارائه می کند.لیزر موهای زائد کل بدن ، لیزر موهای بدن ، لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی ، لیزر موهای صورت ، لیزر موهای زیر بغل ، لیزر موی زائد ، لیزر موی بدن ، لیزر موهای ناحیه تناسلی ، برداشتن خال، ازبین بردن ریزش مو،جوانسازی مو، تزریق ژل ، تزریق بوتاکس، مزوتراپی ، میکرونیدلینگ ، میکرودرم ، خالبرداری، لاغری موضعی، آر اف لیفت، rf لیفت پوست ، کویتیشن و  انواع خدمات زیبایی در کلینیک لیزر و زیبایی بهتین انجام می شود.مشتریان گرامی برای گرفتن وقت قبلی  حتما یک یا دو روز قبل از مراجعه بین ساعت 10 تا 19 با منشیهای کلینیک زیبایی بهتین تماس گرفته و هماهنگ نمایید . همچنین شما می توانید به صورت تلفنی مشاوره های قبل از لیزر را از ما دریافت نمایید.همچنین مشاوره حضوری در کلینیک لیزر و زیبایی بهتین رایگان میباشد.

لیزر موهای زائد روش خوبی هست. من انجامش دادم و توی 6 جلسه تمام موهای زائد از بین رفت. البته دکترم گفته که هر 4 ماه یکبار هم باید مراجعه کنم. البته اینم بگم که اگر دکترتان کار بلد نباشه و یا دستگاه لیزرش خوب نباشه هم نتیجه خوبی نمیگیرید و هم شاید لیزر موهای زائد دردناک باشه براتون. البته من از میکرونیدلینگ هم که استفاده کردم خیلی خوب انجام داد. البته کلینیک شامل خدمات آر اف فرکشنال و لاغری موضعی هم می باشد.هرچه دستگاه از برند معتبرتر و جدیدترى باشد قطعا هزینه هرشات دستگاه و تعویض فلش لامپ دستگاه بیشتر خواهد شد