2777
2789
عنوان

دوراهی عشقی بیاید چالش 😂😂

74 بازدید | 4 پست

می‌خوام بدونم چند نفر عشقی ان چند نفر ازدواجی 😁

تعداد رای : 14
نظرسنجی
با عشقم هر چند وقت که بشه میمونم حتی اگه به ازدواج نرسه
8
57%
ولش میکنم و فراموش میکنم و میرم دنبال رابطه ای که به ازدواج ختم شه
6
42%

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بابا من خودم حالم خوب نیست امشب.این چ سوالیههههه😂💔داغ دلمو تازه کردی

ای وای ببخشید 🥲

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای فعلا من بین دوراهی هر دوش موندم🥺

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

برای فعلا من بین دوراهی هر دوش موندم🥺

🫠💔 واای بچممم