2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیزتون جز انسانیت و با شعور بودن آدم جذب نمیکنه و نخواهد کرد قیافه هیکل عروسکم داره

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

هوشمندی بهترین خصلت هاست.امام خودم علیه السلام😎

هوشمند بودن.. تا مرد ایده عال بودن متفاوته هاا. 

امام خودت باش.. مرد ایده اال خانمت👌😂😂

خانما امام نمیخوان 😂😂😂

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

دور و بر زنها پرسه نزنه .برای زنش قابل اعتماد و نمونه مرد واقعی باشه .فکر آینده باشه پس انداز کنه .رفیق باز و معتاد نباشه .بددهن نباشه

ما که این چیزا رو ندیدیم انشالله قسمت بقیه جووناااا

هیچ چیزتون جز انسانیت و با شعور بودن آدم جذب نمیکنه و نخواهد کرد قیافه هیکل عروسکم داره

کیف کردم گلی😁

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥