2777
2789
عنوان

کسی هست که دوست پسر نداشته باشه ❓

762 بازدید | 59 پست

من یه اخلاقی دارم که برای هر چیزی فقط یک بار تصمیم میگیرم و دیگه پرونده ش رو میبندم 

من تصمیم گرفتم که هیچ وقت با یه پسر یا آقا دوست نباشم دلایل خودم رو هم دارم 

ازدواج خیلی سنتی رو هم نمی پسندم یعنی اینکه کسی رو اصلا ندیدم رو قبول نمی کنم برای خاستگاری 

مگر اینکه اون طرف رو چند بار دیده باشم و دورا دور یه آشنایی کنی داشته باشیم 

بالاخره  همون روز اول که عقدمون نمیکنن یه فرصتی میدن که با هم آشنا بشیم 

به هر حال جو یه جوری شده که حتی تو صدا و سیما هم دوست دختر و دوست پسر آزاده 

همین سریال فریبا که از شبکه سه پخش میشه 

ولی خب اینا دیگه سانسورش کردن و کردنش خاستگار 

ولی من هر کاری میکنم تو مغزم نمیره که به کسی اعتماد کنم 

اصلا پسر نزدیکم بشه اخم میکنم 

ولی از تنهایی هم می نالم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من ندارم 😁🦅

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳چادری ام🖤و به وصیت شهید فرمانده مهدی باکری چادری شدم  خودم رو در برابر شهدا مدیون میدونم  تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

آره من تا الان که هجده سالمه تو هیچ رابطه ای نرفتم اما حقیقتش این تازگیا نمی‌دونم چرا دلم رابطه میخواد می‌دونم الکیه ولی رو مخمه

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی