2777
2789
عنوان

فردامیرم سونوبعدشم سقط

1139 بازدید | 60 پست

سلام حدودا ۱۰روزه فهمیدم باردارم وچندروزی میشه شوهرموگفتم شوهرم میگه باید سقطش کنی بارداری ۴هستم والان بچه اخر ۵سالش تمومه ومیره توشش سال تمام این مدت قرص ضد بارداری خوردم غیر ازچندماهه پیش اندازه یکماه نخوردم قهربودم باهاش وگرنه همیشه قرص میخوردم حالافهمیدم باردارم بازم قصدم سقط نبودش ولی شوهرم خیلی مصمم هستش ومیگه سقط میکنیم وهنوزم باور داره باردارنیستم میگه سونوبری معلوم میشه هیچی نیس  هزارتاحس دارم هم میگم اینم شبیه ۳تایه دیگه هممم وقتی میبینم شوهرم اینجوری میگه میگم ولش چندبارم گفته اگربشه بفهمیم پسره نگهش داریم منم میگم اصلا نمیخوام بفهمم اگربفهمم سقط میکنم حالاکه فرق میکنه به حالات دوتادخترداریم ویه پسر واینم بگم تاهمین ۱۰روزه پیش میگفت سال دیگه بریم زیر نظردکتربارداربشی سال اینده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیر بار نرو ،برای چی شما به سلامتیت اسیب بزنی میخواست حواسش رو جمع کنه بگو اگه رفتی تو عمل کردی و دیگه نتونستی بچه دار بشی منم میرم سقط میکنم !انگار بچه بازیه !جون اون بچه بازیچه نیست که شوهرت برای زنده موندن یا نموندنش تصمیم بگیره ضعیف نباش

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
میترسم ازسقط اگرسقط نشه باقرصی چیزی وبمونه وبعدش خدایی نکرده اسیبی ببینه تااخرعمرم تباه بچم میشم میم ...

از خدا بترس از اخرتت کارت لطفا نکن این کارو خدا به دل شوهرتم محبت بچه رو بندازه این کارو نکین 🤲🏻

شاید خواست خدا بود پسر بود ننداز خدا بزرگه ،،، شوهر منم بچه نمی‌خواست یه دونه دختر داشتم برای بار دوم باردار شدم اگه پسر نبود میگفت بنداز ولی پسر شد الان خیلی دوستشداره یه جوری که اصلا فکرشم نمیکردم

عزیزم زیر بار نرو ،برای چی شما به سلامتیت اسیب بزنی میخواست حواسش رو جمع کنه بگو اگه رفتی تو عمل کرد ...

خب اونکه صددرصد ولی بعدشم میدونی چقدرمیخوادمنومنت کنه 

خب اونکه صددرصد ولی بعدشم میدونی چقدرمیخوادمنومنت کنه

بیخود کرده مواظبت میکرد مگه شما تنها شمایی که تو بوجود اومدن اون بچه نقش داری ؟؟؟؟حواسش رو جمع میکرد حالا دیگه نمیتونه از زیرش در بره که

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

شما چه مجوزی برای کشتن فرزندتون دارید ؟؟

آیا می تونید سه فرزند دیگه تون رو هم بکشید ؟ 

این فرزند با اونای دیگه هیچ فرقی نداره 

باید مراقبت میکردید حالا که پیش اومده ، بپذیرید

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین