هرچی برام عقد خریده بود برا عروسی فروخت طلاهای خودمم فروخت یه سرویسو حلقه هامون بود با چندتا تیکه از مجردیم دوسه تا تیکه ام بعد عروسی خرید اونام باباش مرد فروخت هی میگه میخرم دریغ از یه تیکه چند وقته هرروز بام بی دلیل قهره یروز خوبه یروز قهره حتی رابطه ام بام نداره از دیشب کلااا باهام قهر بود حتی رفتم به خودم رسیدم رابطه داشته باشیم پسم زد انگشتشم نزد بهم و منم رفتم زمین خابیدم امروزم کلا انگار نه انگار من هستم الان بهو صدام کرد میگم بله میگه چقد طلا داریم میگم نهایت ۲۰۰تومن گقت نه همششش حتی گوشواره هات گفتم نمیدم گوشواره هام مال بچگیمه گردنبدمم کادومامان بابام سر عروسیه دیگ صفر نمیخام بشم گفت نه اینارم بده ماشینمم بدم پارس بخریم من تمام خاطره هامو بدم توپارس بخری گفت پس بقیش گفتم والا هرچی داشتیم فروختی اون هفته ۱۰تومن ازش فروختی همشون خورده و بیخودن چیزی نداریم باورتون میشه بازم باهام قهر کرد😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به درک قهر کرد تومن بکن سگ محلش کن میخاد بل قهر طلاهارو بالا بکشه جدای ازاینکه زن باید همیشه طلا پشتوانه داشته باشه و به مردا نمیشه اعتماد کرد طلا تا چندماه دیگه گرمی ۷ ملیون میشه بد جور پشیمون میشی
نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه