2777
2789

هرچی برام عقد خریده بود برا عروسی فروخت طلاهای خودمم فروخت یه سرویسو حلقه هامون بود با چندتا تیکه از مجردیم دوسه تا تیکه ام بعد عروسی خرید اونام باباش مرد فروخت هی میگه میخرم دریغ از یه تیکه چند وقته هرروز بام بی دلیل قهره یروز خوبه یروز قهره حتی رابطه ام بام نداره از دیشب کلااا باهام قهر بود حتی رفتم به خودم رسیدم رابطه داشته باشیم پسم زد انگشتشم نزد بهم و منم رفتم زمین خابیدم امروزم کلا انگار نه انگار من هستم الان بهو صدام کرد میگم بله میگه چقد طلا داریم میگم نهایت ۲۰۰تومن گقت نه همششش حتی گوشواره هات گفتم نمیدم گوشواره هام مال بچگیمه گردنبدمم کادو‌مامان بابام سر عروسیه دیگ صفر نمیخام بشم گفت نه اینارم بده ماشینمم بدم پارس بخریم من تمام خاطره هامو بدم تو‌پارس بخری گفت پس بقیش گفتم والا هرچی داشتیم فروختی اون هفته ۱۰تومن ازش فروختی همشون خورده و بیخودن چیزی نداریم باورتون میشه بازم باهام قهر کرد😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک قهر کرد تومن بکن سگ محلش کن میخاد بل قهر طلاهارو بالا بکشه جدای ازاینکه زن باید همیشه طلا پشتوانه داشته باشه و به مردا نمیشه اعتماد کرد طلا تا چندماه دیگه گرمی ۷ ملیون میشه بد جور پشیمون میشی 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

به درک ک ناراحت شد اصلاااا بهش طلا ندی هاا همین کارا رو کردی پرو شده . بگو پیاده برو بیا . کو پارس ن ...

داره ماشین قدیمیه چنتام من پیدا کردم به بودجون بخوره پول نداره ماشین مدل پایین و رنگ دارم قبول نداره چیز عالی میخاد

به درک قهر کرد تومن بکن سگ محلش کن میخاد بل قهر طلاهارو بالا بکشه جدای ازاینکه زن باید همیشه طلا پشت ...

میدونم الان همون قبلیام پشیمونم هزاربارم گفتم نهایت سرویسو بدیک با ماشینت قرار نیست خالی بشیم برا یه ماشین نمیفهمه

اصلا بهش رو نده تو بدتر باهاش قهر باشمثل بچه ها قهر کرده که به خواستش برسهیعنی چی که خاطره هاتو ازت ...

اخه دید برا فوت باباش اگه طلاها من نبود ابروش رفته بود خدانکنه فوت باشه برا بچه دارشدنمون یا هرچیز دیگ ما ۱تومن پس انداز نداشته باشیم ذیگ