2777
2789
من هنوز جاش هست رفتم دکتر پوست کرم دست ساز و شامپوی شوینده مخصوص داد

از اولش رفتی دکتر بابا من خیلی میترسم اصلا دکتر ام نرفتم

قابل انتقال یعنی ممکنه به خانوادم سرایت کنه

به گربه دست زدم من از گربه گرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اولش رفتی دکتر بابا من خیلی میترسم اصلا دکتر ام نرفتمقابل انتقال یعنی ممکنه به خانوادم سرایت کنهب ...

دقیق نمیدونم چقدر قابل سرایته 

من به بد بختی اثرش از رو پوستم کمرنگ شد هنوز که هنوزه کامل از بین نرفته 

دقیق نمیدونم چقدر قابل سرایته من به بد بختی اثرش از رو پوستم کمرنگ شد هنوز که هنوزه کامل از بین نرفت ...

ببخشید خیلی سوال میپرسم 

میشه بگی چقدر طول کشید دورش تموم شه

من قرص میخورم پمادم میزنم

ببخشید خیلی سوال میپرسم میشه بگی چقدر طول کشید دورش تموم شهمن قرص میخورم پمادم میزنم

اصلا هیچ زمان خاصی نیست 

فقط باید صبر  کنی و داروهات به موقع مصرف کنی تا اثر کنه و رعایت کنی خیلی چیزها رو

نسل جدید قارچ ها قوی شده راحت از بین نمیره

من که خیلی ناراحت بودم از این قارچ اون هم ناحیه ...

اصلا هیچ زمان خاصی نیست فقط باید صبر کنی و داروهات به موقع مصرف کنی تا اثر کنه و رعایت کنی خیلی چیز ...

من اول کشاله رانم درگیر شد اول نمیدونستم چیه بعد زیر بغل بعدم یه مقدار از بدن الان احساس میکنم داره بهتر میشه ولی شدید میترسم از این ک کسی ازم بگیره

لباساتو چجوری میشستی

چجوری فهمیدی داره بهتر میشه میشه از دوره اش یه توضیح کامل بدی خیلی استرس دارم من

کمرنگ شد 

صابون گوگرد هم زدم 

باید با آب ولرم بشوری که منافذ پوست باز بشه 

باید صابون کف کنه کف  بزاری بمونه چند دقیقه رو محل فارچ

از اولش رفتی دکتر بابا من خیلی میترسم اصلا دکتر ام نرفتمقابل انتقال یعنی ممکنه به خانوادم سرایت کنهب ...

عزیزم قارچ یه نوع بیماری پوست هست که میتونه به دیگران منتقل بشه اگر افرادی که باهاشون زندگی میکنی سیستم ایمنی قوی داشته باشن بهشون سرایت نمیکنه.

برای اینکه بخوای جلوی پیشرفت بیماری رو بگیری اول باید گربه رو از خودت دور کنی ،حد الامکان واگذارش کن.قدم بعدی اینه که باید از تعریق بدن جلوگیری کنی و حتما یک روز درمیون حمام برو ،کرم هایی هم هست که دارو خونه بدون نسخه برای قارچ پوستی میده ،آنتی هیستامین هاهم خیلی خوبه ،،سعی کن جای قارچ هارو نخارونی،زود به زود هم شیو کن  چون همین موها باعث تعریق میشه،قدم بعدی هم اینه که سعی کن لباسای رنگ روشن ونخی بپوشی اینا رو رعایت کن ایشالا زود خوب بشی

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
کمرنگ شد صابون گوگرد هم زدم باید با آب ولرم بشوری که منافذ پوست باز بشه باید صابون کف کنه کف بزاری ...

برای جاش صابون گوگرد استفاده کردی یا رفتن خودش ؟؟

الان من بهتر شم بخوام جاش بره چی باید استفاده کنم

عزیزم قارچ یه نوع بیماری پوست هست که میتونه به دیگران منتقل بشه اگر افرادی که باهاشون زندگی میکنی سی ...

مممنونم مرسی که جواب دادی چون خیلی نگرانم دیگران بگیرن 

شما مبتلا شدید بهش قبلا

چطور درمانش کردید

برای جاش صابون گوگرد استفاده کردی یا رفتن خودش ؟؟الان من بهتر شم بخوام جاش بره چی باید استفاده کنم

مال من هنوز جاش هست ولی خیلی کم رنگ 

قارچ ها متاسفانه قوی شدن جدیدا نمیرن به راحتی 

بهتره دکتر پوست بری