2777
2789
مممنونم مرسی که جواب دادی چون خیلی نگرانم دیگران بگیرن شما مبتلا شدید بهش قبلاچطور درمانش کردید

نه عزیزم من مبتلا نشدم چون یه لک های قرمزی رو پوستم دیدم اولش فکر کردم قارچه ،بعدش با خوندن کلی مقاله داخلی و خارجی متوجه شدم روزه آ هست .یه جورایی به رشته منم مرابطه واسه همین اطلاعات دارم.

طول دوره اینا هم معمولا یک ماهه هست.نگران نباش

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀
مال من هنوز جاش هست ولی خیلی کم رنگ قارچ ها متاسفانه قوی شدن جدیدا نمیرن به راحتی بهتره دکتر پوست بر ...

من خیلی میترسم کلا محیط بیمارستان و دکتر خیلی حالم رو بد میکنه اما اگر خوب نشم باید برم حتما

استرس خانوادمم از یه طرف حالا باز شما تنها زندگی میکنی

میشه بگی دقیقا چقدر طول کشید تا خودشون برن و جاش بمونه بازم معذرت میخوام وقتت رو گرفتم و ممنونم جوابم رو دادی خیر ببینی الهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی میترسم کلا محیط بیمارستان و دکتر خیلی حالم رو بد میکنه اما اگر خوب نشم باید برم حتمااسترس خا ...

رسنی عزیزم اگه می ترسی به دیگران منتقل بشه میتونی داخل حمام بعد از حمومت،شیر آب داغ رو باز کنی لیاقت و رو همونجا بشوری بعدش رو بخاری خشک کنی

من خیلی میترسم کلا محیط بیمارستان و دکتر خیلی حالم رو بد میکنه اما اگر خوب نشم باید برم حتمااسترس خا ...

مطب برو 

فکر کنم دو سه ماهی طول کشید 

احتمالش کمه که خانواده بگیرن از شما 

شاید همسرت بگیره موقع ... 

اونم اگر سیستم اسمنی بدنش قوی باشه نمیگیره

میشه درخواست دوستی بدم عکس بفرستم براتون ببینید چیه ؟؟

عزیزم من اولش روی صورتم بود برای همین شک داشتم قارچ باشه.

ولی از علائمی که گفتی مطمئنم قارچ هست .چون قارچ اول از کشاله ران شروع میشه،درک میکنم منم خیلی استرس داشتم ولی دوره اینا یه ماهه هست، فقط نکاتی که گفتم رو رعایت کنی دوهفته ایی خوب میشی.

من راستش مار با نی نی سایت رو خوب بلد نیستم. زیاد نمیام اینجا.