2777
2789

حرص خوردین و نتونستین کاری بکنین  🥴🥴

من  داییم اومد خونمون بچش عین وحشی ها رفت رو پشت بوم آنتن رو خراب کرد منم داشتم فیلمم رو میدیدم  یعنی دلم میخواست اون لحظه  بگیرمش بزارمش جای آنتن  بی ادب رو   مادرش  ن تنها چیزی نگفت بلکه می‌خندید  اَهههههه  😠😠😠

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

من رو لوازم ارایشی هام خیلی خیلی حساسم دخترخالم اومد 

پالت رژمو دست کرد توش کلا خرابش کرد بعدم شاین هاشو قاطی کرد🫠 دعواش کردم رفت به مامانش گفت☺️

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رو لوازم ارایشی هام خیلی خیلی حساسم دخترخالم اومد پالت رژمو دست کرد توش کلا خرابش کرد بعدم شاین ه ...

اخ آخ  من ک کلا رو همه وسایل هام حساسم  نوه عموم هم یه بار اومد خونمون با عموم زد رژ قشنگم رو شکست  انقد حرص خوردم ک نگو 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

وا پشت بوم رفت؟ چند سالشه؟بچه خواهرشوهرم ، گیتارمو هی دستکاری میکنه هر وقت بیان

۸ سالش 

همین امروز مهمون داشتیم بچه هاشون در اتاقمو از جا کندن😐🙂🫠بعد مادرشون عین خیالش هم نبود الان بابام ...

وااا  یه تذکر میداد مادرش بد نبود  من ک قول دادم ب خودم اگه اینبار یکی بیاد یه خرابکاری بکنه یه کتک مفصل بزنمش هرکی میخواد باشه باشه 

بچه های فامیل مام میان خیریه خونه نیست ک 

هرکی هرچی خوشش میاد دو تا اشک تمساح میریزه ور میداره میبره انگار نه انگار اینجا صاحاب داره بی صاحابه انگار .

هرچی تو بچگی تیله کارت بازی جمع کرده بودم فقط کافیه یه لحظه ببینن همشو ورداشتن بردن.

بعد بنظرت من اینارو چجوری جمع میکردم؟ به بچهای همسن خودم ریاضی یاد میدادم پولشو میگرفتم میخریدم مگر نه ازین پولا به ما نمیدادن و این ته نامردیه و بدترازون ما میریم خونشون در اتاق بچهاشونو قفل میکنن که مبادا وسایل اونا ک هیچی مال خودمونو پس بگیریم

.

تینت و زده بود ب رو تختیم دختر داییم😑🙂رو تختیمم رنگش روشن بود

پاک نشد دیگه 

بچه های فامیل مام میان خیریه خونه نیست ک هرکی هرچی خوشش میاد دو تا اشک تمساح میریزه ور میداره میبره ...

تو هم اصن نگا نکن کیه بزنش یه اصن نده ادب هم خوب چیزیه  

کدومشو بگم اخه

از کامپیوتری که به مو بند بود با آب بسوزه یا اسپری بدنی که تو هوا خالی شد یا مرواریدی که برای گیره خریده بودم غیب شد هنوز که هنوزه پیدا نشده یا خط خودکار وسط تابلو جادوی بچگیم

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اینو میگم دلتون خنک بشه یکم. 

من بچه بودم یکی از بچه فامیلامون که خیلی شیطون بود و مامان باباش عین خیالشون نبود اسباب بازیمو پرت کرد بعد منم اسباب بازیشو از دستش گرفتم زدم زمین خورد شد. دیگه خونمون نیمدن راحت شدیم از دستشون 😐

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم❤️‍🩹