2777
2789
عنوان

چطوری میتونیم خدمت به خلق کنیم

82 بازدید | 9 پست

من دلم نمیخاد عمرم هدر بره

بیهوده بشینم توخونه روزمو شب کنم

میشه راهنماییم کنید چطور میتونم به مردم خوبی کنم

خدمت کنم

یعنی به کسی که گره از کارش باز بشه

متاسفانه زیاد امکان بیرون خونه رفتن ندارم 

ولی نه اونطوریم که نشه برم

ممنونم هرچی به ذهنتون میرسه بگین

پیوست:تجربه م ثابت کرده خدمت به خلق خیلی خدارو خوشحال میکنه.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

توی سازمان‌های خیریه شرکت کن خیلی خوبه :))

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقد از آدما بدی دیدم که اصلا دستو دلم نمیره بهشون کمک کنماز بچه بگیر تا جوون پیرشونکمکی بخوام بک ...

منم شدیدا بدی دیدم که پناه میرم به خدا از شرشون

ولی خب من تجربه کردم وقتی خوبی میکنم حال خودم خوب میشه

حس انتقام اول حال خودمو بد میکنه

من به خاطر روان خودم وخوشحالی خدا میخام این کارو بکنم

منم شدیدا بدی دیدم که پناه میرم به خدا از شرشونولی خب من تجربه کردم وقتی خوبی میکنم حال خودم خوب میش ...

پس به کسی خوبی کن که ازش بدی ندیدی یا قرار نیست ببینی

چون در غیر این صورت حالت بد میشه

نوزادای شیرخوارگاها که ننگ نامشروع بودن رو پیشونیشونه درحالیکه بی گناهن و گربه ها تنها موجوداتی هستن که لایق کمکن

میشه بادل پاکت برام دعاکنی ک خدابرام معجزه کنه وبرام نشونه بفرسته🙏😭😭

ان شاءالله  به حق حضرت زهرا(ع)بهترین ها برات اتفاق بیفته.

[QUOTE=371702236]پس به کسی خوبی کن که ازش بدی ندیدی یا قرار نیست ببینی چون در غیر این صورت حالت بد میشه نوزادای 

نه بیشتر مردم غریبه ومنظورم افراد جامعه بود

من برای درگذشتگان بی وارث و بد وارث صلوات می‌فرستم ،قرآن سوره های کوچیک میخونم ،هر روز صبح برای همه مردم جهان سوره واقعه میخونم حالا امیدوارم به کمک کسی بره نیروی خوب و انرژی مثبت من در بیرون از خونه هم مثلا کمک میکنم به خانومای پیری که نمیتونن خریداشون و ببرن البته همیشه هم تشکر دریافت نکردما ولی ناراحت نمیشم یادگرفتم اول سوال کنم 😊 مثلا میخوای بهتون کمک کنم اینجوری کمتر بداخلاقی دریافت میکنم 

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳