2777
2789
عنوان

روشی که باهاش به خواسته هام رسیدم

500 بازدید | 34 پست

سلام قبلا راجع به این موضوع تاپیک زده بودم 

ولی چون سرم شلوغ بود نشد کامل توضیح بدم

ولی به بچه ها ی سایت قول داده بودم که دوباره تاپیک بزنم براش

._.

داستان از اینجا شروع شد که من تو زندگیم خیلی به مشکل خورده بودم

اگه تاپیکای قبلمو بخونید خودتون متوجه میشید

از شکست عشقی و مشکلات تو روابطم بگیر تا مشکلات مالی و ..

._.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه با این روش به خیلی چیزا رسیدم

انقد زیاده که نمیدونم از کدومش بگم

مثلا من یه مدت بود که در به در دنبال کار بودم ولی پیدا نمیکرد بعد استفاده از قانون ،صاحب شغل شدم

یا اینکه تو روابط عشقی استفاده کردم

من خیلی دختر معمولی هستم ولی همیشه آرزو داشتم یه پسری که خیلی خفن باشه😂 (خوشگل و پولدار و ..) بیاد سراغمو و عین فیلم ها ی کره ای بیوفته دنبالمو و جون بده برام 🤣🤣

میدونم خیلی مسخرست ولی برام اتفاق افتاد

طوریکه دوستام میگفتن چجوریه که این پسره افتاده دنبال تو

._.

دو سه تا کلیپ هست که کاملا توضیح میده روش کار رو 

تو نی نی سایت دیگه نمیشه لینک گذاشت بخاطر همین یه کانال زدم کلیپ ها رو اونجا گذاشتم برید ببینید (تو امضام گذاشتم لینک رو ) یا اینکه این آیدی رو تو روبیک سرچ کنین jazb_page بعد بزنید رو قسمت کانال 

اگه وقت ندارید که کلیپ ها رو الان ببینید ،حتما سیوشون کنید که اگه بعدا کانال پاک شد به فیلم ها دسترسی داشته باشید 

اگه شد به دوستاتون هم بگید که اونا هم استفاده کنن

حال داشتید منم دعا کنین😂

._.

گفتم برا شغلم جوابه😂

روبیکا ندارم

همینجا تیتروار بگو باید چیکار کنم؟

تصویر سازی و خیالبافی؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

روبیکا ندارمهمینجا تیتروار بگو باید چیکار کنم؟تصویر سازی و خیالبافی؟

تقریبا ولی یسری چیزای دیگم هست

ببین مراحلش اینه اول فکرای منفی رو پاک کنی 

از خدا بخوای 

و در اخر رها کنی

._.

تقریبا ولی یسری چیزای دیگم هستببین مراحلش اینه اول فکرای منفی رو پاک کنی از خدا بخوای و در اخر رها ک ...

سختیش زیاده ؟

مثلا از اوناس که میگه باید خواسته هاتو بنویسی؟

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!