2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم دوباره زیبا بشم

82 بازدید | 7 پست

من خیلی ناگهانی طی دوسال چهره م شکسته شد و اون شادابی قبل رو نداره.  عکس هامو که میبینم واقعا از این رو به اون رو شدم...  

علتش هم غم و غصه توی اون دوسال سخت و به مرور متوجه خیانت شدن و بازی های روانی که باهام شد و الان هم در حال طلاق گرفتن و مراحل دادگاه و حرف های پشت سرم و....  

خیلی ناراحتم که زیباییم رو از دست دادم،  واقعا قبلش جذاب بودم اما الان صورتم عین مرده ها شده.  

چیکار کنم؟؟ ماسک میذارم گهگاهی،  آبرسان و ضدآفتاب هم همیشه مصرف داشتم و دارم،  محصولات گرون قیمت اوردینری خریدکردم تا آخر استفاده کردم اما تاثیری برام نداشت.  

خواب و خوراکم یه مدت خیلی بد بود الان بهتر شده اما صورتم شاداب نشده....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه .استراحت و خواب کافی داشته باش

از استرسها ک دور بشی دوباره خود بخود خوب میشی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.