2777
2789

راستش خیلی وقته میدونم خیانت میکنه هرزه شده میدونم این زنه تنها نیست چند تا دیگه هم هستن.اوایل پیاماش میدیدم  چندین بار دعوا قهر رفتم خونه پدرم اومدن دنبالم در حد پیام بود بعد بارداری اتفاقی رمز گوشیشو فهمیدم کل بارداریم با استرس گذشت ولی نمیدونم چرا چیزی بروز نمیدادم فهمیدم غرق کثافت شده با این زنه قرار میزاره میرن توماشین باهم ...با دوستاش میرن خونه زنای تن فروش و....بگذریم من دیگ برام مهم نیست بمیره هم ناراحت نمیشم فقط بخاطر دخترم تو این زندگی موندم  کسی هم نمیدونه چهخبره تو زندگیمون من بخدا سپردمش  شرایط طلاق ندارم نمیخامم دخترم بدون پدر باشه.واسه بچش چیزی کم نمیزاره من تنهایی نمیتونم این رفاه براش فراهم کنم 

شوهرم نمیدونه من رمز گوشیشو بلدم از کاراش باخبرم نمیخام بفهمه  کاراش میدونم و باهاش موندم خودمو بی ارزش کنم پیشش 

میخام یهجوری حال این زنیکه ک گفتم بگیرم ولی شوهرم نفهمه  ک من بودم.  نمیدونم چجوری بعضی وقتا میگم ناشناس به شوهرش پیام بدم یا به خودش ..

بنظرتون چیکار کنم.

خدایا هزاران بار شکررررت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما که قبلش می‌دونستی یکم خیانت داره چرا بچه آوردی🤦🏻‍♀️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨