2777
2789

شوهرم دوهفته ماموریته تا سه ماه دیگه خودمم هشت ماهه باردارم تو این دوسال هر دوهفته که شوهرم ماموریت بوده خونه بابام بودم خانواده شوهرم که کلا قیدشونو زدم خیلی داغونن یک ساله علنا مادرمو خوارم میگن نیا غر میزنن هی ولی من چاره ای ندارم نمیتونم تنها خونه بمونم خونمون امنیت نداره باردارم میگن پاشو کار کن شاغلم هستم وقتی از سرکار میام توان راه رفتن ندارم هست ماهمه اخه میگن تو هم خرج کن ولی یک ساله ورشکست شدیم خوب میدونن از قسطامون نمیمونه کرایه سرکارمو به زور جور میکنم خیلی اوضاعم بهم ریخته اصلا درکم نمیکنن بخدا منم دوس ندارم برم بابام هی اصرار داره واقعا مرگمو از خدا میخام جالب اینه من به این ازدواج راضی نبودم دوسال تمام باهام قهر بودن الان که ازدواج کردم هی طعنه میزنن یه آدم چقد میتونه بدبخت باشه هشت ماهه نتونستم چیزاییو که هوس میکنمم بخرم یعتی نمیبینن؟؟؟خیلی از خدا شاکیم خییییییلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا متاسفم.  هم برای شما هم اوضاع به وجود اومده ولی نرو لطفاااا بچه ی دوم و هم نیارررر واقعا چرا شما ها میخوایین دوتا پشت سر هم بیارید بعد اوضاع مالیتونو نمی‌بینید اههههه مرسی

واقعا متاسفم. هم برای شما هم اوضاع به وجود اومده ولی نرو لطفاااا بچه ی دوم و هم نیارررر واقعا چرا ش ...

عزیزم قبلش همه چی داشتیم با دوتا حقوق عالی زندگی میکردیم یه مشکل برا شوهرم پیش اومد خداروشکر این ماهم حل شد پولامونو قسط بندی کردن دارن میریزن الان مشکلم پول نیست

چی باعث شده مامانت اینو بگه کاش می‌تونستی خودتم میری وسیله ببری م راحت باشی اونجا

این ماه اوضاعمون خوب شد همین قصدو داشتم ولی دیگه نمیکشم خودمم بکشم باز یه چیز میگن خداشاهده اصلا آزارم ندارم حتی لباسامو اتو میکردم میگفتن اتومون میسوزه اتو خودمو بردم سشولر میکردمم همین وسایل خودمو میبردم مامانم خودسو برا بقیه بچه هاش میکشه ولی فک میکنه من سرکارم دیگه مشکلی ندارم نمیبینه یک ساله چقد سختی کشیدم اصلا براش مهم نیستم